Brouw je eigen bier

Wellicht smaakt het naar afwaswater en exploderen de flessen in de kamer, maar probeer het eens. Bier is de populairste mannendrank, dus als je erin slaagt op feesten en partijen je eigen, zelf gebrouwen huismerk te schenken, ben je er zeker van dat je voortaan als getapte jongen door het leven gaat.

Neem een duik

Wie nooit kennis heeft gemaakt met de wondere wereld onder water, kan moeilijk zeggen dat – ie een echte man is.

Geef bloed

Stel je niet aan, stroop op die mouw en geef je over. Het kost je hooguit twintig minuten en kan het leven van een ander redden. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat af en toe bloed geven goed voor je gezondheid is.

Doe het in het openbaar

Het is geen schande om te worden overmand door lustgevoelens. Doe het eens in een lift, in de auto, in een vliegtuig, in een openbaar toilet, in de bibliotheek. Wel met haar instemming natuurlijk.

Zeg je vader dat je van hem houdt

Jij weet dat het zo is en hij weet het waarschijnlijk ook. En natuurlijk kun je goed met elkaar opschieten zonder ooit die paar woorden uit te spreken. Maar er komt een moment dat hij plotseling verdwenen is en dan is het te laat. Reken maar dat je dan spijt krijgt. Geneer je niet en vertel het hem.

Zoek het hogerop

Al die bulten op aarde staan er niet voor niets. Mont Blanc, Kotapaxi, Mount Everst, ze vragen er gewoon om bedwongen te worden. Overdrijf het niet, bereid je goed voor en denk aan je veiligheid.

Neem een hond

Hij is vriendelijk, loyaal, gehoorzaam en heeft nog talloze andere prettige eigenschappen. Van een hond kun je een hoop leren, zoals schaamteloos van het leven genieten.

Plant je voort

Biologisch gesproken is de cirkel niet rond als je je niet hebt voortgeplant. Hoe en wanneer, dat laten we aan jou en je partner over. Poepluiers, nachtelijke huilpartijen, het valt allemaal in het niet bij de ultieme trots die je vervult als je je eigen kleine wurm tegen de borst drukt.Lekker genieten