Wie of wat is een echte man? Over dat onderwerp is al heel wat geschreven en gesproken, maar een eensluidende menig is nooit geconstateerd. Ook wij van hotlinks pretenderen met deze test niet dat we een voor iedereen aanvaardbare definitie hebben gevonden. Maar je kunt er wel uit concluderen of je in de buurt komt of dat je een hoog sukkelgehalte hebt. Ben je een macho of een watcho?

Neem een tatoeage

Hoe oud en grijs je ook wordt, dat kleine kleurige symbool onder je huid zal je altijd doen terugdenken aan je goeie jaren waarin je fysieke en mentale topprestaties leverde. Neem geen al te grote tattoo en zorg dat hij niet zichtbaar is al je een T-shirt draagt.

Loop de marathon

Voel de blaren onder je voeten, de kramp in je benen en de helse pijn in de rest van je lijf. Inderdaad het is vreselijk afzien, maar je kunt meer dan je denkt. Reken maar dat de voldoening groot is als je die 42 kilometer en 195 meter te voet hebt volbracht.

Laat je baard staan

Misschien past het helemaal niet bij je, maar je moet het toch minstens een keer geprobeerd hebben. Realiseer je dat vrouwen afknappen op onverzorgde kinbegroeiing, maar dat ze een zorgvuldig gecultiveerd driedagenbaardje vaak sexy vinden.

Treed op als getuige

Zorg dat hij op tijd is, vergeet de ring niet, wees vriendelijk voor de bruidsmeisjes, hou een onvergetelijke speech en leid op die manier je beste vriend zijn nieuwe leven binnen.

Scheur in een Ferrari

Tegen de tijd dat je je eventueel een Ferrari kunt veroorloven, ben je waarschijnlijk al zo oud en stijf dat je nauwelijks meer kunt instappen. Huur er daarom een, al is het maar voor een dag, dan weet je tenminste hoe het voelt om even een snelle jongen te zijn.

Maak een trio

Welke man droomt er niet van? Meer aandacht, affectie en rondingen dan je eigenlijk aankunt, maar je moet op z’n minst weten hoe het voelt, wat het je doet en hoe je liefjes reageren.

Verander van baan

Je hebt al lang genoeg dat eentonige werk moeten doen, terwijl je kwaliteiten en zelfvertrouwen genoeg hebt om elders aan de slag te kunnen. Als je helemaal niet onder een baas wilt werken, begin je voor jezelf.

Trek je portemonnee

Het is geven en nemen in het leven. Schaam je niet voor het eerste, vooral niet als je er een ander daadwerkelijk mee helpt.lekker genieten