In zee

Bezorg elkaar kriebels en probeer het een keer in zee te doen. Het mooi van de zee is dat je lichaam wordt gedragen door het water. Mochten jullie erg verschillen wat betreft lengte of lichaamsgewicht, dan kun je in zee eindelijk alles doen wat de zwaartekracht onmogelijk maakte. Een fijne zee stand is de volgende: ga stevig op de bodem staan, terwijl zij haar armen en benen om je heen slaat. Met de golven meebewegen voor optimaal genot.

Tegen een strandpaal

Je vriendin nemen tegen een strandpaal is niet alleen superopwindend, het is ook de makkelijkste manier om het staand te doen. Doordat ze niet op haar evenwicht hoeft te letten, kan ze zich makkelijker laten gaan. Jij staat tegen haar aan, jullie gezichten zijn naar elkaar toe gericht. Pas alleen op dat je geen kramp krijgt.

In een duinpan

Zonnetje schijnt op jullie huid, tegen de blauwe hemel vleit af en toe een meeuw of roofvogel over. Weg gezonken in een duinpan hebben jullie je onttrokken aan de wereld. Het standje bij uitstek is hier: op zijn hondjes. Met je ogen precies boven de rand van de duinpan, zodat je nieuwsgierige duinwachters en voyeurs al van verre ziet naderen. Als het wat fris is kun je in deze positie zelfs een deel van je kleren aanhouden. Om mieren en ander kruipend grut van het lijf te houden, kun je het beste een kleed meenemen.

Op het strand

Jawel het kan! Vrijen waar iedereen bij is, zonder dat iemand het ziet. Ga allebei op je zij liggen, dicht tegen elkaar aangedrukt, wel onder een gigantisch badlaken natuurlijk. Zorg voor een aanzienlijke afstand tot de eerste strandburen, dan valt nauwelijks te raden waar jullie mee bezig zijn. Zorg dat je ook op een plaid of een dekentje gaat liggen, want zand schuurt niet alleen de maag, maar als je niet uitkijkt ook de rest van je lichaam.

Spannende Date