Liefde is een nobel beginsel maar als man met ambities in het vaderschap moet je – afhankelijk van je leeftijd – vooral ook je verstand gebruiken. Neem daarom de volgende gegevens in overweging bij het kiezen van de moeder van je kinderen:

  1. Tien procent van alle vrouwen en mannen is onvruchtbaar. De hoofdoorzaak bij vrouwen is verstopping van de eileiders.
  2. De meeste vrouwen hebben hun laatste cyclus tussen de 48 en 51.

Een indicator voor de vruchtbaarheid van vrouwen is de omtrek van het middel. Deze moet duidelijk smaller zijn (ongeveer 30 procent) dan haar achterste. Enthousiastelingen opgelet: het is niet nodig op stapavonden een rolmaat mee te nemen teneinde aantrekkelijke dames na te meten. De natuur heeft het zo geregeld dat mannen wereldwijd, in elke cultuur, volautomatisch de voorkeur geven aan vrouwen met deze maten. Deze lichaamsvorm weerspiegelt een stabiele hormoonhuishouding, een goede weerstand en een hoge vruchtbaarheid.

Andere kenmerken: heldere ogen, gezond haar, gezonde huid. Ondanks de uitgebreide visuele inspectie de menig man verricht, is er geen relatie aangetoond tussen grootte en vorm van de vrouwelijke borst en haar vermogen voor een kind te zorgen.

Zoek hier de juiste partner