Druk hier in haar vagina

De binnenkant is zeker in het begin erg gevoelig. Ga niet meteen met je vingers naar binnen. Zorg eerst dat ze vochtig genoeg is. Dan is een centimeter of vijf naar binnen gaan meestal al ver genoeg. Daar zit namelijk aan de binnenkant van de schede de befaamde G-plek. Merkwaardig genoeg hebben niet alle vrouwen een G-spot. Hoe dat komt is nog niet bekend. Als je naar binnen gaat, stoot dan niet direct door.

Bekijk je penis voor de afwisseling eens als een elfde vinger. Je kunt veel meer mee doen dan “alleen maar pompen”. Het eerste deel van de schede, ongeveer een derde, is het gevoeligst. De twee derde, is het gevoeligst. De twee derde die daar achter ligt is veel ruimer en minder gevoelig. Pak hem vast – of beter, laat haar ‘m vasthouden – en het is een perfect instrument om mee te strelen. Ga zo ver naar binnen als de hand het toestaat en beweeg heel rustig op en neer. Of een cirkelende beweging. Dat heeft vaak meer effect dan meteen te proberen hoe diep je kunt gaan.

Druk op haar ‘niemandsland’

Het klein plekje tussen haar anus en de opening van de vagina, haar perineum of bekkenbodem, is bij haar net zo gevoelig als bij jou. Er subtiel over strelen met je vinger of tong, of er op drukken met je vingers, je tong of penis, kan voor haar erg opwindend zijn. Je geeft haar the finishing touch door er tijdens vrijen subtiel op te duwen. Grote kans dat ze dat ook bij jou zal doen. Is geen straf, want je krijgt het gevoel dat je penis nog stijver wordt.

Bekijk hier de sensuele knoppen