De binnenkant van haar armen, maar ook van haar benen, zijn over het algemeen gevoeliger voor aanrakingen. Ze vindt het waarschijnlijk heel aangenaam als je haar bij de binnenkant van de pols begint te strelen en dan langzaam richting haar oksel gaat. Er zijn mannen die, ook in bed, graag een gevoel van controle hebben. Doorgaans vinden vrouwen het niet erg om af en toe wat onderdanig te zijn. Door haar armen boven haar hoofd uit te strekken en haar polsen met één hand op het bed te duwen, beheers je de situatie. Gebruik je andere hand om haar te strelen. Probeer in dit soort situaties heel voorzichtig uit te vinden waar de grenzen liggen. Pijn en genot liggen erg dicht bij elkaar, maar je moet altijd samen bepalen waar de grens ligt.

Druk hier voor meer seks: op haar gezicht

Een gezichtsmassage werkt zowel ontspannend als opwindend. Ook hier zit ‘m de juiste touch in precies hard genoeg.

  1. Streel haar wangen, oren en slapen met je vingertoppen. Begin bij de kaken en maak opwaartse en achterwaartse bewegingen.
  2. Maak vervolgens met je duimen een cirkelende beweging over haar voorhoofd. Begin bij de slapen en eindig bij de brug van haar neus.
  3. Sluit de gezichtsmassage af door je gekromde vingers vanaf haar kaken langzaam door het haar te laten glijden. Afwisselend naar haar kruin en naar haar nek.

Druk hier voor meer seks: op haar voeten

In de voeten komen de zenuwbanen samen die in verbinding staan met alle andere delen van het lichaam. Paramedische stroming als acupressuur en voetreflexmassage zijn daar op gebaseerd. Een ferme greep is wel gewenst. Je moet precies hard genoeg knijpen en strelen om haar te plezieren. Te zacht leidt vaak tot een kietelig gevoel. En te hard is te pijnlijk. Probeer dit eens:

  1. Kneed zachtjes haar hele voet, beginnend bij de enkel en eindigend bij haar tenen.
  2. Richt je dan op iedere teen afzonderlijk. Vergeet vooral niet de middelste teen te masseren.
  3. Eindig met een paar lange, diepe strelingen over de onderkant van haar voet.

Ontdek hier de drukpunten