Zo prepareer je penis voor:

Jullie eerste nacht samen

Als je het vermoeden hebt dat de grote nacht in aantocht is, doe je er verstandig aan twee tot drie dagen tevoren niet te masturberen. Op het moment suprême zal je erectie op zijn grootst en stevigst zijn. Als het moment daar is, knijp je even in je penis terwijl je je onderbroek uittrekt. En door de spieren in je onderbuik aan te spannen, til je je penis een paar centimeter op. Zo pomp je meer bloed in de eikel, waardoor die verder opzwelt.

Jullie 3650ste nacht samen

Denk tijdens het etentje voor jullie tienjarig samenzijn aan de after – party bij jullie thuis. Bestel dus wijn, geen champagne. Het koolzuur versnelt de opname van alcohol in het bloed. Daardoor zal je testosteronniveau dalen en de bloedstroom naar je penis teruglopen. En als ze verwacht dat jullie de hele nacht doorgaan, kun je orale of manuele stimulatie voorstellen als afwisseling voor doodgewoon neuken.

Ronde 2 of 3

Mannen kennen een herstelperiode: de tijd die het kost om na de ejaculatie bij te komen en een volgende erectie in stelling te brengen. Het is lastig je herstelperiode in zijn geheel te elimineren, maar je kunt hem aanzienlijk bekorten. Vraag je partner om een ontspannende massage. Door de spanning van de spieren te halen – die je juist tot het uiterste hebt ingespannen om je orgasme uit te stellen – verbetert de bloedstroom waardoor een volgende erectie met meer gemak tot stand komt.

Seks in de ochtenduren

Een ochtenderectie is het gevolg van je natuurlijke slaapcyclus – niet van seksuele opwinding. Als je penis wakker wordt voordat jij wakker bent, kun je beter eerst gaan douchen en dan weer in bed gaan liggen. Zo heb jij een erectie waarvan je zeker weet dat hij stand houdt.

Bekijk hier je sexy dame