Waarom ze van dansen houden

Vrouwen hebben een betere fijne motoriek dan mannen waardoor ze er een stuk gracieuzer uitzien dan de meeste mannen wanneer ze de dansvloer onveilig maken. Dat is in ieder geval de reden dat wij liever aan de rand van de dansvloer staan met een biertje. Dansen is tevens een manier voor de vrouw om zich fysiek uit te drukken. Een enorm scala aan vrouwelijke verleidingstrucs komt ritmisch en aangenaam uitgelicht voorbij als je naar een dansende vrouw kijkt. Ook wordt wel gezegd dat je aan de manier waarop een vrouw danst, kunt zien hoe ze zich in bed gedraagt. Maar dat is een ander verhaal. Mannen maken liever indruk met abrupte, krachtige bewegingen zoals bankdrukken en bierblikjes kapotslaan op het voorhoofd. Anders dan dansen, maar ook best indrukwekkend.

Waarom ze genieten van winkelen

Urenlang gaan ze winkel in, winkel uit. In acht verschillende winkels trekken ze vijftien verschillende pakjes aan om uiteindelijk toch dat eerst truitje te kopen. Het is om gek van te worden. Waarom kopen ze niet gewoon het eerste het beste jurkje, net als wij zouden doen? Dan blijft er toch veel meer tijd over voor het slapen en andere bed sporten? In de oertijd verzamelden vrouwen noten en vruchten. Ze trokken van struik naar struik om te proeven welke de beste besjes had. Je kunnen zeggen dat vrouwen van struiken zijn overgestapt op winkels. Het keuren van waren zit ingebakken in de vrouwelijke geest. Ook is gebleken dat vrouwen echt tot rust komen tijdens het winkelen.

Waarom ze verslaafd zijn aan parfum

Net als vrijwel alle andere zoogdieren hebben vrouwen een scherper reukvermogen dan mannen. Dat is de reden dat ze het altijd ruiken wanneer we gedronken hebben of het parfum van een andere vrouw om ons heen hangt. Omdat ze zich meer bewust zijn van geur, zijn ze ook geneigd zich meer druk te maken over hoe ze zelf ruiken.

Waarom ze niets van sport begrijpen

We kennen een man die zijn droomvrouw meenam naar een bekerfinale. Een grote eer. De wedstrijd eindigde in penalty’s. Dat was het moment waarop de vrouw opstond. Ze was klaar om weg te gaan en of hij maar even mee wilde komen. We hebben gezien wat ze kunnen, was haar redenering. Dit is meer van hetzelfde. Ze kunnen niet van elkaar winnen. Laten we gaan. Dat was het begin van het einde. Hoe is het toch mogelijk dat een vrouw op zo’n moment wegloopt? Eigenlijk kent een man geen grotere liefde dan die voor een goed geolied team en het beginsel dat je wint ofwel verliest. Vrouwen hebben minder op competitie. Zij hechten meer aan intermenselijke emoties. En dat is tevens de reden waarom zij aan de buis gekluisterd zit tijdens een aflevering van de luizenmoeder.

nog meer vrouwen feiten