Altijd al willen weten hoe je moet flirten met een vrouw? Ontdek hier bewezen tips om eenvoudig te flirten met vrouwen zodat ze jou leuk gaan vinden.

Hoe begin je?

Het is ongelofelijk hoe krachtig flirten is. Het is zonder twijfel één van de beste skills die je kunt leren om je leven met vrouwen te veranderen.

Flirten gaat niet om wat je zegt, maar hoe je het zegt. Het is niet moeilijk als je weet wat je moet doen. Met juist flirten krijg je die hete seksuele aandacht waarop vrouwen willen reageren.

Moet je haar nu een compliment geven, iets sexy zeggen, dichtbij haar gaan staan of zelfs aanraken. Er is veel verwarring over hoe je de eerste stap moet zetten.

Een eenvoudige techniek is het omdraaien van het script. Kijk simpelweg aandachtig naar alles wat ze zegt en doet en kijk naar mogelijkheden om dit verkeerd op te vatten alsof ze jou leuk vindt. Beschuldig haar vervolgens ervan dat ze met jou zit te flirten.

Flirtsignalen herkennen

Lichaamstaal is het belangrijkste aspect bij flirten. Vrouwen zullen niet zo snel laten merken dat ze je leuk vinden, maar ze zullen wel verschillende signalen geven. Het is dan aan jou om deze flirtsignalen te herkennen oftewel je moet in staat zijn hun lichaamstaal te lezen.

Het meeste wat we zeggen gebeurd non-verbaal. Communicatie gebeurd dus vooral met je lichaam en zo zal zij zich ook met haar lichaam uiten wat ze denkt. Luisteren naar lichaamstaal is dus een belangrijke factor.

Bijvoorbeeld een open houding naar jou toe betekent dat er interesse is, en als ze gesloten is met haar armen en benen over elkaar en van je weg draait voelt ze zich niet op je gemak oftewel ben je saai voor haar en is er geen interesse.

Complimenten geven om te flirten

Vrouwen houden van complimenten. Begin dan ook vroeg het gesprek met het geven van complimenten en laat zien dat je het oprecht meent. Ze hebben het zo door als je een compliment geeft wat je niet meent. Zorg ervoor dat het natuurlijk en soepel overkomt en niet alsof het gemaakt is.

Geef in eerste instantie geen complimenten die betrekking hebben op haar uiterlijk. Tips om complimenten over te geven zijn bijvoorbeeld haar ogen, haar glimlach of stijl.

Een compliment geven is ook ideaal om een gesprek mee te starten in plaats van een saaie vraag te stellen. Een goed compliment is persoonlijk en complimenteert haar vrouwelijkheid en haar karakter.

Geef haar ook niet te veel complimenten, hierdoor kan je namelijk ‘needy’ overkomen en wordt je meer als ‘vriend’ gezien. Je wilt tenslotte niet in de friendzone belanden.

 

Vrouwen plagen

Ken je het gezegde ‘Meisjes plagen is kusjes vragen’. Flirten is niet alleen aantrekken, maar ook afstoten oftewel plagen. Als je een vrouw op een voetstuk zet en haar continue als een prinsesje behandeld zal ze in jou geen uitdaging meer zien.

Ze wil juist spanning en uitdaging hebben. Juist door een vrouw te plagen zal ze geprikkeld en uitgedaagd worden. Plagen doe je op zo’n manier dat je geen gevoelige snaar raakt.



De juiste woordkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. Het is een cruciale factor voor succesvol flirten met vrouwen.

Stiekem gaan veel vrouwen in op speels gedrag. Een aantal voorbeeldjes waarmee je haar kan teasen zijn:
- Haar een bijnaam geven
- Haar voor de gek houden met dat ze iets niet kan of zegt
- Haar vals beschuldigen
- Haar als kind behandelen

Plaag haar niet op onderwerpen als kleding, overgewicht, vriendinnen of opleidingsniveau. Je wilt haar namelijk niet kwetsen of beledigen.

Stel je voor een vrouw pakt jou plagerij verkeerd op en je krijgt een negatieve reactie. Ga dan niet gelijk terugkrabbelen, wees een echte man en wissel van perspectief. Plaats je opmerking in een ander licht en zo laat je zien dat je geen slappeling bent.

Subtiel met vrouwen flirten

Voor sommige mensen gaat flirten heel makkelijk en gaat het ook nog eens altijd goed. Subtiel succesvol flirten begint met het laten denken dat de ander de eerste stap heeft genomen, terwijl jij het initiatief hebt genomen. Er is niet één manier om te flirten met vrouwen.

Met oogcontact kun je heel subtiel flirten en tegelijkertijd wek je hiermee interesse op door elkaar aan te kijken. Een tip is om haar 1 tot 2 minuten proberen aan te kijken en vol te houden. Het zal even ongemakkelijk voelen, maar probeer niet weg te kijken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat deze manier van oogcontact ervoor zorgt dat gevoelens toenemen en dat is precies wat je wilt.

Als je stopt met het elkaar aankijken ga dan vooral niet naar onderen of boven kijken. Zo kom je namelijk onzeker of arrogant over.

Ook kun je subtiel de lichaamstaal van een ander imiteren. Dit non-verbale signaal is maar liefst 5 keer zo sterk als beginnen met verbaal flirten. Doe het uiteraard niet te opvallend, maar heel subtiel.

Flirten en aantrekkelijkheid

Flirten kan iedereen leren. Met een flirterig gesprek gaan vrouwen je leuk vinden. Een flirtgesprek heeft altijd een doel. Dit kan zijn voor een relatie of gewoon voor seks. Houdt er ook rekening dat vrouwen soms gewoon flirten uit vriendelijkheid en je niet direct iets erachter moet zoeken.

Met een goede flirtzin zorg je ervoor dat je interessanter bent dan haar omgeving en geen saai sollicitatie gesprekken krijgt. Beantwoord haar vragen met een verhaal eromheen in plaats van korte antwoorden. Hiermee geef je meer context en maak je het ook wat meer persoonlijk. Verwerk ook emoties in je verhaal voor meer spanning en kleur.

Zorg er ook voor dat je zeker overkomt. Dit vindt een vrouw aantrekkelijk. Onzekerheid jaagt een vrouw weg. Al kan je je van binnen nog zo onzeker voelen, dat is helemaal niet erg zolang je niet gaat reageren op je eigen zenuwen. Lichaamstaal en stem spelen hierbij een belangrijke rol. Voel je je onzeker praat dan niet te snel en zorg dat je vooral niet naar beneden kijkt.

Bij flirten zullen mannen zich vaak stoerder voor doen en vrouwen zich meer meisjesachtig opstellen. Als man neem jij vaak de eerste stap om haar te versieren en flirten is de manier waarmee het begint. Juist door als man actie te ondernemen en actief te worden krijg je meer resultaat.