Een single moeder daten is iets anders dan een single vrouw daten. Het vereist een andere aanpak vanwege het feit dat ze al een 'bagage' hebben. Hier geven we je tips en uitleg over het daten met een vrijgezelle moeder.

Ondeugende moeders

Er bestaan vele soorten moeders van stiefmoeders, adopties moeders tot aan single moeders.

Single moeders hebben weinig tijd om anderen te leren kennen, omdat ze er alleen voor staan. Ondanks dat ze het druk hebben, hebben ook alleenstaande moeders zo hun behoeften.

Allemaal zijn ze een beetje ondeugend en hebben ze stiekem een seksuele fantasie. Geloof het of niet ze vinden seks belangrijk. Ze hebben behoefte aan genegenheid en willen zich bevredigd en vrolijk voelen.

Het moeder zijn zorgt ervoor dat ze minder seks hebben, maar niet minder zin. De behoefte is vaak groter geworden. Ook een jonge vent gaan ze niet uit de weg. Vandaar dat we ook wel spreken van ondeugende moeders oftewel geile moeders.

Voordelen van het daten met een single moeder

Mannen denken vaak aan de nadelen van het daten met een single moeder. Zoals de ex-man, dat ze overweg moeten kunnen met de kinderen, te weinig tijd met elkaar door kunnen brengen, een vaderfiguur moeten zijn en meer.

Dit zorgt er grotendeels voor dat het daten met een single moeder als een belemmering wordt gezien. De belangrijke voordelen worden hierdoor vaak niet gezien. Ook single moeders hebben hun eigen redenen om te daten met een man.

Een single moeder kan op zoek zijn naar:
- Een serieuze relatie;
- Puur seks bijvoorbeeld een one night stand, maar ook ‘friends with benefits’;
- Of een andere relatievorm.

Zoals je kunt zien hebben ook single moeders zo hun behoeften. Bij alleenstaande moeders daten verwachten ze ook niet dat je meteen op de eerste date samen met haar kinderen iets gaat doen of ze ontmoet.

Het belangrijkste is dat door de ervaring die een single moeder heeft ze precies weet wat ze wilt. Haar vrije tijd is vaak schaars. Het voordeel hiervan is dat de tijd die ze voor jou vrij maakt extra speciaal is. Zeker gezien haar drukke schema en je behoudt ook nog eens je eigen vrije tijd.

Single moeders zitten zeer waarschijnlijk niet te wachten op nog meer kinderen. Pas als het serieus wordt ga je haar kinderen ontmoeten en tot die tijd kun je lekker plezier met haar hebben.

Ze zijn volwassen en zelfstandig, waardoor ze geen tijd hebben voor drama. Hierdoor kan je als volwassenen met elkaar om gaan.

Ze willen seksueel genieten. Een single moeder zit in de meeste gevallen in een seksuele piek en drive. De leeftijd waarin ze zich bevinden zit vaak rond de 40. Ze willen volop met jou genieten.
 

Waarom mama’s graag als hete milf gezien willen worden?

Niet elke vrouw wil graag Milf genoemd worden. Ze kunnen zich hierdoor beledigd voelen.

Toch zijn er ook aardig wat mama's die houden van het woord Milf.

Het onzekere gevoel wat ze hebben als ‘ben ik nog wel aantrekkelijk genoeg’ is hiermee meteen weggevaagd. Ze weten dat ze seksueel aantrekkelijk zijn als ze Milf genoemd worden. Het geeft ze een verzekerd gevoel en vooral ‘gewild’ gevoel. Ze beschouwen het als compliment.

Jonge mannen en Milfs

Jonge mannen vallen vaak op vrouwen van middelbare leeftijd oftewel een MILF. Ze vinden haar ontzettend aantrekkelijk gezien de ervaring op seksgebied, maar ook speelt de seksuele fantasie bij jonge mannen vaak een rol.

De uitdaging voor een jonge man om een oudere vrouw te kunnen versieren vraagt nogal wat. Het onbereikbare maakt het voor de jonge mannen nog uitdagender.

De meeste jonge mannen vallen op de levenservaring, de levensfase waarin ze leven en de oudere vrouw heeft veelal meer te vertellen.

Tips voor daten van een single moeder

Om te daten met een single moeder is het handig om te weten wat ze in hun ogen aantrekkelijk vinden aan een man.

Het belangrijkste vinden ze het hebben van geduld. Begrijp dat zij altijd moet plannen en dat de kinderen voor haar altijd voorop staan. Heb hier simpelweg begrip en geduld voor.

Neem haar serieus. Al is ze moeder, ze heeft ook een leven. Ze wil ook wild, sexy en onafhankelijk zijn. Tenslotte blijft ze een vrouw met behoeftes. Dus flirt ook met haar en plaag haar ook een beetje.

Wees eerlijk over je intenties. Ze hebben geen tijd voor spelletjes. Laat zo vroeg mogelijk zien wat jou verwachtingen zijn. Zo heb je geen discussie achteraf en ben je meteen duidelijk. Je laat hiermee zien dat je een echte man bent.

Ga je niet bemoeien met haar taken als moeder en haar problemen. Als volwassene vrouw weet ze heel goed wat ze wilt en kan ze zelf haar problemen oplossen. Ze heeft hiervoor jou niet nodig. Wees een luisterend oor en support haar zoals zij dit wilt.

Toon altijd oprechte interesse en blijf vriendelijk. Geef haar het gevoel dat ze veilig bij je is en op je kan rekenen.

Maak ook vooral niet te snel kennis met de kinderen. Zeker als je niet weet wat je precies wilt. Laat haar de eerste zijn die aangeeft dat je kennis mag maken met de kinderen. Dring het zelf niet op.

Uiteraard moet je single moeders ook tegenkomen. De grootste kans om een alleenstaande moeder tegen te komen is online. Hiervoor zijn er verschillende datingsites en apps zoals bijvoorbeeld Tinder. Ook in de supermarkt heb je een grote kans om een single moeder tegen te komen.


Ben jij klaar voor een date met een single moeder? Bekijk de categorie ‘MILF’ voor single moeders die op zoek zijn. Zet met bovenstaande tips de eerste stap voor een date met een alleenstaande moeder.