Pak haar in - verwen jezelf


Je ziet haar uiteraard graag in lingerie. En daarom geef je haar af en toe wat cadeau. Maar hoe koop je zoiets? Hotlinks geeft je 3 adviezen.

Ken haar maten

Voorkom dat je in de winkel wijzend op de boezem van de verkoopster de maten van je geliefde moet omschrijven. Voordat je van huis weggaat, kijk de dus eerst even in haar klerenkast om er achter te komen wat haar borstomvang en cup maat zijn, en in welke maat haar slips zijn uitgevoerd. Vraag haar nooit direct naar haar maten; daarmee maak je slapende honden wakker. Mocht je vrouw zo iemand zijn die alle etiketjes uit haar kleren knipt, vraag dan een van haar betere vriendinnen om hulp. Grote kans dat zij de maten van je geliefde uit haar hoofd ken. En anders kan zij er wel naar vragen zonder argwaan te wekken.

Wees modebewust

Wees op de hoogte van de belangrijkste trend. Zorg dat je jezelf hierin verdiept. Google de nieuwste trend en zorg dat je haar helemaal wegblaast met de nieuwste lingerie setje.

Koop wat ze graag krijgt

Mannen zijn visuele ingesteld dan vrouwen. Ze kopen dan ook wat makkelijker een romantisch rood of zwart kanten setjes of een kinky pakje. Maar vrouwen hebben vaak een hele andere motivatie om lingerie te kopen; het gaat hen meer om het dragen. Ook al kan niemand er iets van zien; als een vrouw onder haar kleren haar allermooiste lingeriesetjes draagt, voelt ze zich extra bijzonder. En daarvan profiteer jij ook.


Romantiek