Een orgasme is lang niet altijd hetzelfde. Als je erg opgewonden bent, kun je intens orgasme krijgen waarbij je wordt overspoeld met genotsgolven. Als je niet erg opgewonden bent en toch gaat seksen – hetzij met een partner of met jezelf – kan een orgasme heel flauw aanvoelen. Vaak heb je dan ook geen volledige stijve penis, maar zo’n halve stijve.

Voor een intens orgasme, bestaan enkele algemene voorwaarden:

  1. Zorg dat je in stemming bent. Veel alcohol of andere drugs werken remmend, kleine beetjes kunnen juist stimuleren.

  2. Neem de tijd. Als je opwinding wegzakt, laat het gaan en probeer te bedenken waarom je geilheid zakt.

  3. Zorg dat je je veilig voelt. Dat je met iemand bent waarbij je je durft en kunt laten gaan, iemand die je vertrouwt en waarbij het goed voelt.

  4. Probeer niet te krampachtig de dirigent te zijn van de vrijpartij. Hoe meer je de baas speelt, hoe meer je alles onder controle wilt houden en het de ander naar de zin wilt maken, des te minder je zelf kunt genieten en te voelen.

  5. Zorg dat je de ander verwent en dat je ook zelf wordt verwend. Neem daarvoor de tijd: dat is het allerbelangrijkste wat hotlinks je kan aanraden.

  6. Vrij niet als je moe bent. Eigenlijk is het een suffe gewoonte van ons om aan het eind van een lange werkdag, als we moe en slaperig zijn, een vrijpartij te beginnen met hooggespannen verwachtingen. Vaak worden dat vluggertjes, die heel bevredigend kunnen zijn maar niet boven de middelmaat uitsteken. Vrij eens in de ochtend, in de middag of aan het begin van de avond.

Vervul hier je fantasie