Voor haar koken

Ongeveer 80 procent van de vrouwen is onder de indruk als je voor haar kookt. Een volledige maaltijd koken lijkt moeilijk maar er is eigenlijk weinig aan. Probeer het maar een keer, je zal verbaast zijn over hoe makkelijk het is.

Een baby met zekerheid vasthouden

Hou de baby verticaal, zodat jij tegen z’n achterhoofd aankijkt. Gebruik je borst om zijn hoofd en nek te ondersteunen. Met een hand ondersteun je z’n achterste, de andere hou je rond zijn middel. Wip hem voorzichtig op als hij wat beweegt; geef hem door als je verdachte geurtjes ruikt. De meeste vrouwen zullen de manier waarop je met de baby’tje bezig bent heel lief vinden.

Haar een orgasme geven

Hotlinks geeft je de volgende techniek: ‘Begin met lange, brede halen met je tong. Hierna gebruik je het puntje van je tong om het topje van haar clitoris licht aan te tikken. Stimuleer vervolgens met je tong het gebied rond de clitoris. Toucheer haar zo licht dat je denkt dat het te licht is….gegarandeerd willen de vrouwen nog een keer.

Je trouwdag onthouden

Spaanse mannen laten hun trouwdatum in de buitenkant van hun trouwring graveren, zodat ze de datum kunnen zien wanneer ze hun handpalm omhoog keren. Zorg dat je een reminder hebt dat je herinnerd aan jullie trouwdag. De meeste vrouwen denken dat de mannen dat vergeten.

Een voetmassage geven

Hou haar enkel stevig vast in je linkerhand. Plaats je duim van je andere hand aan de onderkant van de hiel. Oefen een stevige, gelijkmatige druk uit met de muis van je hand, werk in een rupsachtige beweging naar haar tenen. Voetmassage is de manier om een vrouw te laten ontspannen.

Oefen hier alvast