Hoe opwindend veel mannen het ook vinden, vrouwen voelen zich vaak ongemakkelijk als een man toekijkt hoe zij hun kleren uittrekken. Ik vind het zelfs afschuwelijk, want ik ben nogal onzeker over mijn te dikke buik en waak ervoor dat hij me van opzij ziet. Als ik me staand uitkleed in zijn bijzijn, hou ik steevast mijn bh aan om te verdoezelen dat mijn borsten een beetje hangen. Meestal stuur ik erop aan dat we elkaar liggend, tijdens het zoenen of strelen, langzaam uitkleden. Dat vind ik niet alleen prettiger, maar zo wordt het uitkleden ook een natuurlijk onderdeel van een vrijpartij.

Ik ga ervan uit dat hij zich niet stoort aan een vetrol als hij me echt leuk vindt. Toch voel ook ik me opgelaten als een vent zelf veilig onder de lakens ligt en mij – het liefst met een hand onder zijn kin – van top tot teen opneemt. Juist dan krijg ik het gevoel dat hij als een koe handelaar op de veemarkt mijn vlees aan het keuren is. Is dat niet zijn bedoeling, laat hem dan uit bed komen en mij uitkleden. Of , laten we elkaar uitkleden. Dat is wel zo intiem, en wel zo fair.

Leef je fantasie uit