Wanneer ik met mijn vriendin vrij gebeurt het vaak dat ik al ‘klaarkom’. Een klein beetje sperma/voorvocht sijpelt dan uit mijn penis. Na enige tijd wil het dan ook nog wel eens voorkomen dat ik een ongelofelijke pijn in een van mijn ballen krijg.

De oorzaak kan zijn als je heel geil bent van vrijen of masturberen zonder dat er een orgasme/zaadlozing komt. Er treedt dan ook een soort blijvende stuwing van bloed in de ballen op. Het pijnlijk gevoel zou je niet hebben als je gewoon bent klaar gekomen.

Voorvocht is heel verschillend bij mannen. Het komt uit de klieren van cowper en men veronderstelt dat het een rol speelt bij het nat maken voor het neuken. Soms is het maar een enkel druppeltje, maar bij sommige mannen kan het best aardig wat zijn. In ieder geval is het heel gewoon en niets om je zorgen over te maken. Als je je toch zorgen maakt neem dan gewoon contact op met je huisarts.

Belangrijkste is om niet met allerlei zorgen/angsten te blijven zitten, nergens voor nodig. Geniet van het vrijen met je partner en zorg dat je heerlijk kunt klaarkomen en vergeet uiteraard je vriendin niet.