Denk eens aan vijf van je vriendinnen. Vaak is de kans groot dat er in ieder geval één diepere gevoelens voor je heeft. Alleen, hoe maak je er werk van?

Stap 1.

Onderneem snel actie: ‘Als ze zich tot je aangetrokken voelt zal ze dat waarschijnlijk al binnen de eerste weken van jullie vriendschap laten blijken’.

Stap 2.

Laten sudderen: Wanneer je te langzaam uit de startblokken bent geschoten doe je er goed aan het een paar jaar te laten rusten. Uit onderzoek is gebleken dat uit een langlopende vriendschap de romantische gevoelens tussen twee vrienden alleen maar aanwakkert.

Stap 3.

Maak een wekelijkse afspraak: Hoeveel vrienden heeft ze die de Zonnegroet met haar kunnen doen? Probeer er achter te komen welke hobby of sport ze altijd al wilde beoefenen. Schrijf je samen in en ga na jullie wekelijkse yoga – les nog even wat drinken.

Stap 4.

Laatste redmiddel: Jaloezie. Als alles faalt is er altijd nog de oude vertrouwde jaloezie – aanpak. Wanneer je meer tijd doorbrengt met haar vriendinnen dan met haar, zou ze best wel eens jaloers kunnen worden. Bezitterigheid komt zeker om de hoek kijken.

Kies hier je vriendin