Om jou te helpen hoe je haar beter, langer en harder kunt neuken geven we je hier een aantal tips om goed te neuken. Zo wordt je een betere bedpartner en zal ze smeken om nog meer.

Neuken opbouwen

Een vrouw goed neuken is niet alleen fysiek werk. Bij vrouwen begint het met haar emotionele toestand oftewel hoe het in haar hoofd zit. Dit zorgt er ook voor dat ze klaar kan komen, want alleen neuken is voor veel vrouwen niet genoeg om haar te laten klaarkomen.

Voorspel is wat vrouwen ook echt nodig hebben en wat veel mannen helaas niet altijd begrijpen. Het duurt namelijk even voordat vrouwen warm en geil zijn. De opbouw naar de sex maakt het voor de vrouw spannend en laat haar fantasie werken.

Ook bij het neuken geldt dat je dit een in bepaalde mate moet opbouwen. Gelijk keihard neuken zal niet altijd fijn voor haar zijn. Begin rustig en bouw het op.

Neuken opbouwen

De beste neuktechnieken

Hetzelfde ritme en positie continu aanhouden is voor een vrouw eentonig neuken en leidt vaak tot een vermindering in genot. Afwisseling is belangrijk voor goede seks en zorgt er ook voor dat jij als man minder snel klaar komt. Het geeft je een beetje ruimte voor minder stimulans. Met afwisseling bedoelen we niet alleen wisselen van standjes, maar vooral variërend neuken met de juiste neuktechniek. Om je beter te laten neuken geven we je een aantal neuktechnieken die je hierbij kunnen helpen.

 

Neuktechniek erin en eruit

Rondom de opening van de vagina waar je naar binnen gaat met je penis zit het vol met erogene zones. Deze raak je wanneer je bij haar naar binnen gaat en er weer volledig helemaal uit. Door haar te penetreren waarbij je je penis helemaal eruit haalt een weer erin stopt prikkel je haar zo nog meer. Dus erin, eruit, erin, eruit... Let wel op dat je dit alleen doet als ze goed nat is, want te droog kan pijnlijk zijn. Deze techniek is een goede afwisseling, maar doe deze niet te lang. 


Langzaam, zacht en diep neuken

Door heel langzaam en zachtjes helemaal diep in haar te gaan worden de prikkelingen individueel ervaren in plaats van in één keer als je hard en snel gaat. Stoot van net niet uit haar tot er volledig diep in, langzaam en zacht. Je gebruikt dus lange stoten ten opzichte van andere neuktechnieken.

de beste neuktechnieken


Blijf diep in haar

Begin je bijna te komen dan kun je afwisselen op deze techniek door diep in haar te blijven. Hierdoor wordt je eikel minder gestimuleerd en de schacht van de penis meer, waardoor je je orgasme uitstelt. Om haar clitoris te blijven stimuleren kun je nu korte stoten diep in haar maken en tegelijkertijd heb je even rust. De clitoris wordt namelijk gestimuleerd doordat je lichaam dicht tegen haar aan zit en meer contact heeft door dat je diep in haar zit. Als je er weer klaar voor bent kun je weer wisselen van techniek.


Hard, snel en diep

Neuk haar diep met keiharde stoten. Lekker snel pompen. Dit werkt goed als een vrouw hiervan houdt en jij nog lang niet komt. Duw ook harder en dieper dan normaal je penis naar binnen. Als je denkt dat je niet verder kan duw dan nog iets verder en je zult zien wat voor effect dit heeft.  Je kan hierdoor tegelijk meerdere gevoelige plekken stimuleren zoals haar A-Spot en G-Spot.


Diepe stoten en ondiepe stoten

Door eerst een aantal ondiepe stoten te maken gevolgd door een lange diepe stoot gaat ze verlangen naar die diepe stoot die haar opvult. Het werkt als een soort vacuüm binnen de vagina.

Met de laatste lange diepe stoot pers je als het ware alle lucht in één keer uit de vagina. Probeer bijvoorbeeld 8 of 9 korte stoten gevolgd door een lange stoot. Wissel af in het aantal keer zodat je niet eentonig geneuk krijgt en wissel uiteindelijk ook af in aantal diepe en ondiepe stoten. Dus de ene keer 7 ondiepe en 1 diepe en ook andersom van 9 diepe stoten tot 1 ondiepe stoot.

Als je verschillende neuk technieken beheerst is het van belang om goed af te stemmen op haar waar ze naar verlangt. Het is aan jou om erachter te komen door goed te letten op haar lichaamstaal.

 

Naspel niet vergeten

Veel mannen hebben geen behoefte aan naspel en kunnen zo in slaap vallen. Door aan naspel te doen versterk je jullie band en wek je het gevoel dat het meer dan om alleen seks gaat. Ook gaat ze je meer respecteren. Je kan dit simpel doen door haar erna te knuffelen, een compliment te geven of iets persoonlijks te vertellen. Het hoeft allemaal niet intensief te zijn. Tegen haar aanliggen of strelen kan al voldoende zijn. Zeker als je de volgende keer ook weer seks wilt hebben is het een aanrader om aan naspel te doen. Dit zorgt ervoor dat je weer een sexdate krijgt.

Hou houd je neuken langer vol

Hoe houd je het langer vol?

Veel vrouwen klagen dat mannen te vroeg klaarkomen. Vooral als ze binnen enkele minuten klaarkomen kan dit zeer onbevredigend zijn. Ook mannen die het een tijdje volhouden zouden graag willen dat ze het nog langer kunnen uithouden.

Je kunt je uithoudingsvermogen met een aantal simpele oefeningen verbeteren. Dit doe je met kegeloefeningen. Hiermee train je je pc-spier onderin je buik. Deze spier wordt gebruikt bij onder andere het ophouden van je plas, maar ook de controle over je zaadlozing. Door deze te trainen houd je het langer uit in bed.

Oefening baart kunst. Als je elke dag een beetje oefent met het aanspannen en ontspannen van deze spier zul je na enige tijd meer controle over je zaadlozing hebben wat ervoor zorgt dat je langer kunt neuken. Span je pc-spier 5 seconde aan en dan weer los en herhaal dit een aantal keer. Probeer het aantal seconden ook te verhogen.

 

Dominerend neuken

De meeste vrouwen houden ervan als jij in bed de leiding neemt, zodat zij lekker kunnen genieten zonder na te denken. Haar laten nadenken zorgt ervoor dat ze uit die spanning gaat en verminderd de opwinding. Als zij met gerust hart haar gedachte kan laten gaan, zal ze nog meer opgewonden worden.

Als dominante man bepaal jij wat en wanneer er iets gaat gebeuren. Vrouwen houden van een man die weet wat hij wilt.  Zo kan het erg geil zijn als je haar van achteren neukt, haar dan zachtjes aan haar haren trekt. Doe dit wel zoveel mogelijk bij de wortel van de haar, anders kan het pijnlijk zijn.

Zeg haar wat ze moet doen en verplaats haar zelf fysiek van standje, zodat je laat merken dat jij de leiding hebt. Toestemming vragen is vaak een afknapper. Het initiatief nemen is vaak opwindend. Mocht ze iets niet fijn vinden zul je het snel genoeg merken, maar ga het niet vragen. Let op dat de vorm en hoe dominant je bent verschilt per vrouw wat aantrekkelijk is.

Dominerend neuken

Neuken is niet alleen één neuktechniek, maar juist afwisselen. Zeker als je klaar bent met eentonig te neuken. Gebruik eerst de ene neuktechniek en wissel dan af naar een andere. Wissel ook af in hoelang je de neuk technieken uitvoert. Vergeet ook niet om van sexstandjes te wisselen. 

Om beter te neuken moet je begrijpen wat een vrouw in bed wilt. Doordat elke vrouw anders is dien je zelf te experimenteren om te zien wat werkt. Je zult zien als je dit doet ze je zeer gaat waarderen en jullie beiden kunnen genieten van lekkere seks.