Laat angst haar opwinden

Samen een videootje bekijken kan een ideale aanloop zijn naar geweldige seks. Haal geen porno in huis, maar huur een goede horrorfilm. Een kink in de bedrading van het menselijke brein zorgt ervoor dat angst op fysiek niveau wordt vertaald als passie. Omdat jij in de buurt bent, zal ze dit op jou afreageren, geluksvogel.

Verleid haar via haar onderbewuste

Je gevoelige kant tonen is een van de beste manieren om een vrouw te verleiden. Een eenvoudige manier om dit non – verbaal te doen, is het kuiltje onder de adamsappel te laten zien. Met een open shirt of een V-halstrui zend je een subtiel signaal uit dat je je kwetsbaar opstelt – het tegenovergestelde van wat een stropdas uitstraalt.

Wis haar geheugen

Heftige seks in sommige gevallen kan leiden tot geheugenverlies. De hersens kunnen dan soms tot twaalf uur lang geen herinneringen aanmaken. Dit is het moment om haar al die dingen op te biechten waarvan je wil dat ze die direct weer vergeet.

Hypnotiseer haar met je ogen

Wil je haar opwinding nog verder vergroten? Kijk haar dan tijdens het vrijen recht in haar ogen in plaats van je hoofd in de kussens te verstoppen. En spreek haar aan hoe sexy en geil je haar vindt. De combinatie van oogcontact en dirty talk tijdens seks is voor vrouwen enorm prikkelend.Spannende date