Let op de heupen

Net stond ze nog met haar vriendin te praten. En nu maakt ze zich los uit het groepje om een drankje bestellen. Ze werpt een blik over haar schouders en ze laat haar heupen beter uitkomen door een been op een verhoging te zetten. Ze geeft daarmee twee signalen af waaruit je kunt opmaken dat ze in je geïnteresseerd is.

Let op de benen

Ze draait naar jouw toe. En let op hoe ze haar benen voor elkaar heeft geslagen en met haar voeten in je richting wijst. Ze is op zijn minst geïnteresseerd in je persoonlijkheid en nodigt je uit voor een openingsgesprekje.

Let op het haar

Terwijl ze je aankijkt haalt ze een hand door haar kapsel. Dit verleidingssymbool is een soort baltsgedrag. Meestal voor 1 uitleg vatbaar. Een extra aanmoediging kun je zien in haar lichaamshouding: ze maakt zich lang om er nog aantrekkelijker uit te zien. En als ze haar binnenkant van haar polsen toont is het aan te merken als een oude verleidingsgebaar.

Let op de blik

Ze heeft je net diep in de ogen gekeken en staat nu met haar vriendin te praten. Als haar vriendin nu in jouw richting kijkt, hadden ze het over jou. Aan haar keurende blik kun je zien hoe groot je kansen zijn om de brunette te veroveren. Een korte strenge blik wil zeggen: ze wil niets van die opdringerige man. Als je in de smaak valt, glimlacht ze vriendelijk naar je en draait ze zich giechelend weer terug.

Let op de nek

De nek is een erogene zone. Als ze haar haar zo weghaalt dat het naar 1 kant valt, geeft ze een positief signaal. Verder kijkt ze je met halfgesloten oogleden net lang genoeg aan om opgemerkt te worden, om dan snel weg te kijken. Draai niet langer, het is tijd om actie te ondernemen.

Let op de houding

Het likken aan de lippen is 1 van de belangrijkste verleidingssignalen die een vrouw tot haar beschikking heeft. Als ze haar benen ook nog meer dan gewoonlijk spreidt, straalt ze seksuele openheid uit. Helemaal als ze ook nog een hand op haar heup houdt om deze houding te accentueren.

Leuke vrouwen