Ben jij benieuwd hoe je op snapchat contact maakt voor sex? Meer over een Snapchat sexdate lees je hier.

Wat is snapchat?

Snapchat is een gratis app voor Android en iOS. Het wordt ook wel verkort Snap genoemd. Je kunt hiermee een foto, video of boodschap versturen welke slechts voor een korte duur beschikbaar of te bekijken is.

Het bestaat sinds september 2011 en is sindsdien hard gegroeid. Het was oorspronkelijk bedoeld voor het privé delen van video's en foto's, maar heeft ondertussen de manier van online communiceren veranderd.

De foto's die je verstuurd kun je bewerken met teksten, filters of stickers. Zo kan je bijvoorbeeld jezelf op de foto konijnenoren geven of andere leuke dingen mee doen. Als ze worden bekeken door de ander verdwijnen ze na een aantal seconden. Vooral onder tieners is de app ontzettend populair.

Hoe maak je contact op Snapchat?

Met snapchat kun je ook vrienden maken en toevoegen. Je kunt met elkaar Snappen, chatten spelletjes spelen en meer. Vrienden kun je eenvoudig toevoegen vanuit je eigen contactlijst. Hebben ze nog geen account, dan kun je ze uitnodigen om een account aan te maken.

Een andere manier is om vrienden te zoeken is via de zoekfunctie. Je kan zoeken op naam of gebruikersnaam. Nog een andere manier is met een Snapcode. Als je iemand ontmoet kun je de unieke Snapcode met Snapchat scannen om deze toe te voegen als vriend.

 

Hoe Snapchatten met een meid?

Net als persoonlijk contact is de eerste stap om te kunnen Snapchatten haar op jou Snapchat toe te voegen. Je begint met het zoeken. Ga haar niet meteen op meerdere platforms toevoegen zoals Instagram of Twitter. Dit kan een verkeerde indruk wekken.

Nadat je haar op Snapchat heb toegevoegd begin je na een aantal dagen met het versturen van je eerste snap. Ga niet meteen na het toevoegen direct snappen, dit kan namelijk wanhopig overkomen. Verstuur haar een normale snap met zoals wat je eet, je sport waarmee je bezig bent etc... Als het maar normaal overkomt.

Door haar regelmatig iets te sturen gaat ze verwachten af en toe iets van je te horen wat weer leidt tot meer snapcontact. Als je haar beter leert kennen met 'normale' snaps, zal ze hierop uiteindelijk reageren oftewel jou ook gaan snappen. Als dit gebeurd ga dan niet in één keer drastisch veel snaps sturen, dit kan haar afschrikken. Zolang ze blijft reageren hou je hetzelfde tempo aan en bouw je dit geleidelijk op naar meer snaps.

Speel met je antwoorden in op de situatie, maar hou het gesprek zo natuurlijk mogelijk alsof je in het echt met haar zou praten. Benadruk de leuke dingen van haar met je snaps.

Maak geen belachelijke of overdreven opmerkingen, hou het speels en vriendelijk met oprechte interesse. Praat over gemeenschappelijke dingen en probeer met je snaps een verhaal te vertellen. Plaats af en toe een opmerking en creëer mogelijkheden of nieuwsgierigheid voor een gesprek. Maak je vooral niet druk over snaps van je die genegeerd worden.

Snapchat en Sexting

Sexting is het delen van intieme foto's. Seksueel getinte foto's via Snapchat sturen is ontzettend populair. Dit wordt Snapchat sexting genoemd.

Door de korte tijd dat een foto te zien is wordt het delen van pikante foto's veel gedaan. Snapchat sexting is alleen verstandig als je iemand echt goed kent. Ken je iemand nog niet of niet zo goed, dan is het beter om te wachten of het helemaal niet te doen.

 

Snapchat gebruiken voor seks

Snapchat sex is een combinatie van Snapchat met sexting waarna je vervolgens elkaar ontmoet voor sex, Snapchat sex.

Je kan stout zijn en elkaar naaktfoto's sturen die maar tijdelijk zichtbaar zijn, waardoor je niet al te veel risico loopt. De foto's verdwijnen namelijk weer.

Er zijn ook vrouwen die op deze manier een zakcentje verdienen en tegen betaling afspreken voor sex en sommige gewoon afspreken omdat ze simpelweg geil zijn.Het voordeel is dat je niet hoeft te chatten om wel de foto's en video's te kunnen zien.

Je kunt uiteraard niet zomaar een willekeurige meid een Snapchat nude versturen. Vaak kun je ze wel vinden en aan het type gebruikersnaam er al uithalen of ze hier voor open staan. Bijvoorbeeld bij een naam als 'girllikenudepics'. Een aantal populaire Snapchat meiden die hiervoor in zijn: KittenxKum,Linax357,LucyLoe.

Beginnen met Snapchat nudes

Een naaktfoto is vrij snel gemaakt. Je wilt hiermee de aandacht trekken en opvallen bij de meid waarmee je zit te Snappen. Belangrijk is wel dat je vooral bij degene die je niet kent jezelf niet herkenbaar maakt. Dus niet je gezicht in beeld of herkenbare aspecten van je lichaam zoals tattoos en piercings. Zo krijg je achteraf ook geen spijt en kan je naaktfoto ook niet misbruikt worden. Het advies is om dit altijd te doen ook bij de personen die je al wel kent, want je weet nooit waar je naaktfoto kan belanden.

Bij het maken van je foto is een ‘goede’ foto van belang. Hiervoor kun je kijken naar de juiste lichtinval en maak je de foto van de juiste hoek waar je er het beste uitziet vergeleken met een andere hoek. Speel hier mee en maak verschillende foto's en kies daarna vervolgens de beste eruit.

Vrouwen zullen heel vaak een dickpic krijgen en voor jou kan het heel persoonlijk zijn, maar voor haar is het weer de zoveelste die ze krijgt. Opvallen doe je hier dus niet mee. 

Een persoonlijke aanpak zorgt voor een veel grotere kans dat ze aandacht heeft voor jou. Wees subtiel met het sturen van foto's en probeer haar erbij te betrekken. Speel hiermee in op haar interesses. Maak het voor haar spannend.

Tips voor een Snapchat date

Snel op date gaan met behulp van Snapchat? Deze tips zorgen ervoor dat jou Snapchat date onderweg is.

Stuur zowel foto's als chatberichten om interesse te wekken.
Om iemand te leren kennen op Snapchat hoef je niet direct persoonlijke gegevens zoals telefoonnummers uit te wisselen. Juist met variatie tussen foto's en chatberichten kun je het gesprek makkelijker gaande houden. Heeft ze bijvoorbeeld een foto van een feestje kun je vragen 'En waar was dat leuke feestje?'.

Flirterige Snaps sturen
Stuur een Snap waarvan je weet dat die voor jullie beide relevant is. Of het nu om een grapje gaat of een mooi liedje waar jullie beiden van houden. Heeft ze een favoriete (huis)dier? Maak dan een foto van jezelf hiermee.

Laat niet teveel zien
Wek iemands interesse door juist niet teveel te laten zien. Zorg dat ze nieuwsgierig wordt om meer te willen zien.Laat je talent zien
Pronk met hetgeen waar jij goed in bent. Als jij kan laten zien dat jij beschikt over zelfvertrouwen en zelfverzekerd bent, dan is dit aantrekkelijk voor vrouwen. Een voorbeeld is culinair talent of zingen op een nummer dat bij je stem past of waar jij de juiste dansbewegingen op kan maken.

Maak Snaps persoonlijk
Stuur unieke en persoonlijke Snaps en niet iets wat al in je verhaal staat. Des te specialer zal ze zich voelen met een Snap van jou.

Als het gesprek goed op gang is en de klik is goed merk je snel genoeg wanneer het tijd is om haar subtiel te vragen voor een Snapchat date en wellicht volgt daarna Snapchat sex. Voordat je dit doet kan het ook handig zijn om eerst het gesprek te verplaatsen via telefoon of Whatsapp door haar nummer of contact te vragen.
 

Klaar om meiden te versieren voor Snapchat Sex? Wacht niet langer en begin met snappen voor je Snapchat date!