Bij het zoenen gaat het vooral om wederkerigheid, het contact het samenspel. Zoenen kan heerlijk zijn en je kan er uren mee doorgaan, maar alleen als er interactie is. Als de ander reageert op wat je doet. Ik heb eens gezoend met een man die voortdurend dezelfde rondjes bleef draaien. Toen ik probeerde dat saaie ritueel te doorbreken door op een ander manier met zijn tong te spelen, werd het een slagveld omdat hij stug bleef doorgaan met het draaien van diezelfde rondjes. Ik werd er niet opgewonden van, maar geïrriteerd.

Ik vind het ook irritant als een man zijn tong meteen diep in mijn keel steekt en gretig aan de slag gaat. Er moet eerst spanning worden opgebouwd. Ik vind het veel opwindender als hij begint met tedere kusjes in mijn hals, gezicht, via mijn mondhoeken mijn mond nadert, dan met een klein stukje van zijn tong rustig op onderzoek uitgaat en de intensiteit van een zoen langzaam opvoert. En dan met wild gebaar je kind vastpakt, je aankijkt en je dwingend en hartstochtelijk op de mond vat. Zo wordt het verlangen naar zijn lichaam steeds groter.

De afwisseling tussen tederheid en ruigheid is heerlijk. Ik vind het bijvoorbeeld lekker als hij op mijn tong en lip bijt of mijn tong diep in zijn mond zuigt. Het leuke van zoenen is dat je eindeloos kunt variëren.

Oefen hier je zoen