Niet alle standjes lenen zich even gemakkelijk voor het stimuleren van de clitoris. De missionarishouding is dan ook niet het meest favoriete standje van veel vrouwen. Een vrouw vindt het vaak prettig om bovenop te zitten omdat ze op die manier de vrijpartij enigszins kan regisseren. Als ik op een man zit, dan bepaal ik door mijn houding hoe diep z’n penis naar binnen gaat en welk plekje in m’n vagina wordt geprikkeld. Daarbij zorgt deze positie ervoor dat mijn clitoris op een prettige manier over zijn schaambeen wrijft en kan hij lekker mijn borsten in de weer. Hij moet wel meedoen. Mijn billen vastpakken, zijn bekken bewegen en zich niet met armen achter zijn hoofd laten ‘berijden’ en mij laten ploeteren.

Ik mag ook graag op mijn buik liggen en van achteren genomen worden. Op je buik, doggystyle, of iets daar tussen in, dat zijn fijne standjes. In die positie is de clitoris voor beiden binnen handbereik en bovendien heb ik het idee dat de G-spot, het gevoeligste plekje in mijn vagina, vanuit deze positie het beste geprikkeld wordt.

Nadeel is wel dat je elkaar niet echt kunt aankijken en het heel moeilijk is om elkaar te zoenen. Maar als een man z’n best doet om de vrijpartij zo intens mogelijk te maken en zich vrij voelt om me bijvoorbeeld een klap op mijn billen te geven, in mijn oor te bijten, geile verhaaltjes in mijn oor te fluisteren, en om me herhaaldelijk te vertellen hoe lekker hij me vindt. Dan maakt het mij eigenlijk niet uit wat voor standje hij doet.

Vrouwen die hun clitoris beschikbaar stellen