Kies een doelwit

Vind uit welk type vrouw op je valt. Vraag bijvoorbeeld aan een reeks vrouwen wat ze van je vinden. Stap in het vervolg alleen op types af bij wie je in de smaak valt. Kies er één uit en vergeet de rest. Zij is het, voor haar moet je gaan.

Lach naar haar

Glimlach naar haar als ze naar je kijkt. Het moet een milde, sexy, denk-jij-wat-ik-denk? glimlach zijn. Niet die grijns die je op je gezicht hebt als jouw team heen punt scoort.

Kom dichterbij

Sta met zelfvertrouwen op haar af. Sjok niet met hangende schouders naar haar toe, terwijl je allerlei excuses maakt en er omheen draait.

Introduceer jezelf

Dit lijkt makkelijk, maar er zijn maar weinig mensen die het goed doen. Als je met uitgestoken hand op haar afstapt, zal zij die in een reflex aannemen. Hou haar hand een fractie van een seconde langer dan normaal vast, niet knijpen! Kijk haar recht in het gezicht aan, zonder vijf minuten lang naar haar geweldige borsten te staren.

Hou het simpel

Stort je niet in een gênante monoloog die je thuis voor de spiegel heb staan oefenen. Laat het gesprek natuurlijk verlopen en geef haar de ruimte om te antwoorden. Zeg nog iets neutraals met betrekking tot de situatie.

Toon oprechte belangstelling

Praat kort over jezelf en vraag dan wat zij doet in het dagelijkse leven. Als ze midden in een zin zit, raak je voorzichtig haar arm aan en zeg je: ‘Weet je dat ik je erg leuk vind?’ Ze zal misschien zelfs blozen. Vervolg met: ‘Sorry, ik wilde je niet onderbreken, ga door’. Kijk haar de hele tijd aan.

Rond elegant af

Vraag haar telefoonnummer. Beloof te bellen en stel voor om binnenkort iets af te spreken. Wees losjes maar vastberaden. Bel niet meteen als je thuiskomt. Wacht een dag en stuur dan een bos bloemen met een cryptische boodschap. Iet mysterieus als: ‘Wordt vervolgd’ of ‘Zie je dat je van Thais eten hield?’ Bel haar die middag, als ze je niet inmiddels zelf heeft gebeld om te bedanken. Verschoon je beddengoed.

Oefen hier verder