Om een vrouw te laten voelen dat ze speciaal is, moet je iets speciaals doen. Indruk maken op een vrouw doe je niet met de woorden ‘Dus.. eh.. wat zullen we nu eens gaan doen?’. Vrouwen houden van mannen die initiatief tonen, die een plan hebben.

Creëer een intieme sfeer. Nodig haar uit bij je thuis, reserveer een afgezonderde tafel in een restaurant, neem haar mee voor een wandeling onder de sterren, Je kunt een vrouw geen mooier compliment geven dan haar je complete aandacht schenken.

Als je niet de mogelijkheden hebt om de sfeer van de meester te evenaren, word dan zelf een spiegel. Laat haar merken wat voor een effect haar schoonheid op jou heeft; kijk haar waarderend aan en glimlach, maak gemeende complimentjes die afwijken van het gebruikelijke. Complimenteer haar juist meet haar intelligentie; zo win je haar hart.

Geef haar iets decadents. Een enkele, ingepakte bonbon, een fles champagne op een bedje van rozenbladeren. Schaamteloze verwennerij sorteert altijd effect.

Je moet haar laten voelen dat je in haar geïnteresseerd bent en niet alleen in haar lijf. Het is niet zo moeilijk om een vrouw te laten praten over zichzelf. Stel open vragen en luister met oprechtheid. Alles valt of staat daarmee.

Schenk aandacht aan alle 5 haar zintuigen. Achtergrondmuziek, een tedere aanraking, oogcontact, glaasje champagne, etc. Denk maar aan ieder zintuig als klein motortjes die afzonderlijk opgestart dienen te worden.

Of je nu thuis eet of in een restaurant, doe een beetje provocerend. Eet met je vingers, voer haar, voer elkaar. Hou de avond even licht verteerbaar als het eten.

Als de avond niet loopt zoals gepland, je reservering is vergeten ofzo, wij dan af van het plan en laat je leiden door het lot. Het zelfvertrouwen en lef dat dit uitstraalt is op zich al verleidelijk.


Spannende Date