Wil je zonder partner genieten van live sex? Webcamsex is ideaal als je alleen bent. Het is een populair middel om te kunnen genieten van live sex.

Wat is webcamseks?

Als je seksuele handelingen verricht via de webcam spreken we van webcamsex. Dit kan met en zonder geluid en met of zonder betaling. Je ziet elkaar via de computer of laptop. Het is handig voor als je alleen bent en handig voor lange afstand seks met je lover. Kortom webcamsex is sex via een webcam.

Hoe werkt webcamsex online?

Belangrijk bij webcamsex is het hebben van een goede internetverbinding en een webcam. De webcam hoef je niet perse aan te zetten, maar is wel zo fijn als de ander jou ook kan zien. De ander geniet daar ook van. Als je anoniem wilt blijven zet je de webcam simpelweg uit.

Bijna overal in de wereld is er tegenwoordig internet beschikbaar en een webcam is ook wereldwijd verkrijgbaar. Ga naar een webcamsite en kies daar degene uit met wie je graag wilt webcammen. Enkele voorbeelden van webcamsites zijn Xcams, IsLive en LiveJasmin. Vaak is het gratis, maar bij bepaalde personen kan het zijn dat je moet betalen. Denk hierbij aan een pornoster. Ook hangt het af van de website die je bezoekt.

Via de chatbox kun je eenvoudig berichtjes sturen. Vaak krijg je daar direct een reactie op. Ook zie je vaak allerlei informatie zoals voorkeur, taal en meer over degene met wie je aan het cammen bent. In vele gevallen zijn er meerdere bezoekers die proberen te chatten, omdat je simpelweg niet de enigste bent.

Voor een privechat en intiemer contact kun je 1 op 1 cammen. Dit zorgt voor meer privacy en zo heb je jou webcammodel helemaal voor jezelf.

Voordelen van 1 op 1 cammen

Het grootste voordeel van 1 op 1 cammen is dat alle aandacht helemaal voor jou is. Er zijn geen andere mensen die gebruik kunnen maken van de chat en jou webcam model. Je hebt nu veel meer persoonlijk contact, waardoor het een stuk spannender, leuker en intiemer wordt.

Ook zullen veel webcam modellen in een 1 op 1 webcamsessie verder gaan dan wanneer er meerdere kijkers zijn. Zo wordt de drempel om haar naakt te zien veel lager. Geef aan wat jou speciale wensen zijn en het zal een stuk makkelijk zijn om deze in vervulling te laten gaan. Vraag of zij dingen voor jou wilt doen en daag elkaar telkens verder uit.

Op bijna alle webcamsites is 1 op 1 camsex mogelijk. Wel zijn er verschillen qua opties en gebruik. Zo werkt de ene net iets fijner dan de andere.

Waar kun je uit kiezen tijdens de webcamsex?

Er is ontzettend veel keuze op het gebied van webcamsex. Wereldwijd vind je mensen die aan camsex doen. Zo kun je internationaal gaan en lekker onopvallend blijven. Hou je liever van Nederlands dan zijn er meer dan genoeg die graag achter de cam staan.

Je kunt kiezen voor mensen die alleen achter de cam staan, maar ook voor koppels zoals 2 vrouwen, 2 mannen, een man en een vrouw of gangbangs. Je kunt bekijken hoe ze sex hebben en jou proberen te verleiden.

Er zijn verschillende categorie keuzes van geile tieners, milfen, rijpe dames en meer.

Ook heb je de keuze om anoniem mee te kijken of uit modellen die voor je gaan strippen of zichzelf bevredigen. Je kan jou voorkeur zelf bepalen om zo jou geschikte webcam model te kiezen. Per persoon verschilt de voorkeur. Heb je iemand gevonden dan kun je gelijk chatten en live webcamsex hebben.

Kortom het aanbod is enorm, dus je hebt keuze genoeg en zo is er wel altijd eentje voor jou. Houdt er wel rekening mee dat het bijna allemaal amateurs zijn die achter de cam zitten.

Seks met een webcam model

Wellicht ben je ze weleens tegen gekomen de camgirls oftewel cam models. Op vele websites kun je livestreams zien, waarin ze je proberen te verleiden en plagen. Dit doen ze door met je te praten, te strippen en met zichzelf te spelen.

Als kijker kun je ze fooi geven en hiermee beïnvloeden over wat jij graag wilt zien. Bijvoorbeeld hoe ze hun seksspeeltje moeten gebruiken. Voor betaling kun je ook een privé show krijgen en zal ze jou verzoeken inwilligen. Zo heb je een camgirl helemaal voor jezelf zonder andere kijkers.

Veel webcam modellen spreken niet af met mensen die ze via de chat hebben leren kennen. Vaak zal het bij dromen blijven, maar heel af en toe kan het wel eens voorkomen dat een camgirl op date gaat. Ook is het op velen webcamsites niet toegestaan om af te spreken met elkaar. Daadwerkelijke seks met een webcam model zal dus vaak een fantasie zijn.

Virtuele sex

Virtuele sex is er in allerlei soorten en maten van rollenspellen tot aan webcamseks, ook wel bekend als cyberseks. Je windt elkaar op door middel van pikante berichtjes, videocontact bijvoorbeeld via de webcam en vaak is ook masturbatie van toepassing. Speel in op elkaars fantasie en help elkaar om zo eventueel een hoogtepunt te bereiken.

Tips voor de eerste keer webcamsex

Als je nieuwe bent op het gebied van camsex zul je wellicht overweldigend worden door alle camsites die er zijn met al hun opties en functies. Om het aangenamer te maken hebben wij enkele tips.

Stel je zelf open
Er is helemaal niks mis mee om nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe ervaringen op te doen. Stel je zelf hiervoor open en verken al je fantasieën. Niemand zal je hiervoor oordelen en je kunt verrast worden met wat je allemaal leuk vindt! Zie het als een kans voor jezelf om jezelf verder te ontwikkelen.

Maak gratis accounts aan
Door de vele keuze adviseren we je om een gratis account te maken om zo gewend te raken aan hoe een webcamsite werkt en welke mogelijkheden je hebt. Een account aanmaken is bij de meeste camsites gratis en het enigste wat je nodig hebt is een mailadres. Binnen no-time heb je een account aangemaakt en kun je ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Probeer verschillende camsites uit.

Onthoud je voorkeuren en favorieten
Blader door verschillende cammodellen om te kijken waar jou interesse naar uit gaat. In slechts enkele seconden heb je vaak al een idee gekregen over jou model. Maak gebruik van de filteropties en voeg jou favoriete camgirl toe aan je favorieten. Zo kun je ze bijhouden en kijken wanneer ze beschikbaar zijn. Cammodellen zitten namelijk niet de hele tijd achter de cam.

Klaar om te genieten van live sex? Bekijk onze sectie webcamsex voor modellen die achter de cam zitten te wachten op jou.