Experimenteer met vacuumtechnieken

Volgende keer als jij haar laat genieten van de orale seks, lik dan niet alleen zoals de meeste mannen doen. Het zuigen op haar clitoris en schaamlippen ter afwisseling kan leiden tot betere en meerdere orgasmen.

Versla alle zwaartekrachtwetten

Net voor je klaarkomt, gaan je ballen als het landingsgestel van een vliegtuig omhoog om meer kracht te geven aan de ejaculatie. Vraag haar in deze kritieke fase om je een handje te helpen – letterlijk. Laat haar je ballen in de palm van haar hand nemen en zachtjes verder omhoog duwen: dit zal je genot verhogen en je orgasme intenser maken.

Vermenigvuldig je genot

Is de optelsom van jullie gebruikelijke woensdagavondseks jij en zij zijn 2 orgasmes? Goed, als je de juiste snaren weet te raken, kun je haar soms meerdere orgasmes geven. Maar wist je dat je ook als man meerdere orgasmes kunt krijgen? Je kunt jezelf daarop trainen bij het aftrekken van je lul. Ga aan de slag met jezelf tot vlak voor het orgasme en neem dan gas terug. Doe dit meerdere keren voordat je jezelf toestaat om te komen. Met een beetje oefening voel je het orgasme – snelle pols, golven van genot, ontspanning – zonder te spuiten. Niet alleen zorgt dit voor minder troep, je houdt ook langer je erectie en blijft klaar voor meer actie zodat je de hele woensdagavond kunt door knallen.

Sex