Smaak

Haar smaak is verfijnder. Een voordeel is dat echter niet altijd. Haar smaak is op zijn best gedurende de zwangerschap, als ze zich voornamelijk misselijk voelt. Mogelijk hebben vrouwen deze fijne smaak juist in deze periode om te voorkomen dat giftige smaken de ongeboren vrucht kunnen bereiken. Weet je niet helemaal zeker of de kip nog wel goed zijn? Laat haar eerst even proeven.

Knobbels

Grondige betasting kan haar leven redden. Hoe? Laat haar haar arm boven het hoofd leggen. Met de toppen van je wijs- middel- en ringvinger druk je stevig langs een denkbeeldige spiraal in haar borst, totdat je de hele borst hebt gehad. Daarna controleer je het gebied van de borst tot in de oksel. Herhalen aan de andere kant. Als je verschillen of bobbels voelt , kun je het beste zorgen dat ze even langs de huisarts gaat.

Borsten

Ook borsten veranderen van maat als ze het naar hun zin hebben. Als ze gekust of gestreeld worden, stroomt het bloed toe en verwijden de bloedvaten zich, zodat de borsten tot wel 20 procent toenemen in grootte. Zo zie je haar binnen een paar minuten van cup B naar C gaan.

Vet

Waarom ze er bij drinkspelletjes aardig in slaagt je bij te houden: lichaamsvet. Omdat vrouwen daar meer van hebben, zijn ze relatief beter in staat alcohol te absorberen dan jij. Haar constant drankjes aanbieden heeft dus minder zin dan wanneer je ze zelf opdrinkt.

Hitte

Vrouwen kunnen minder goed tegen warmte dan mannen.

Baby

Ze wil moeder worden? Voer haar ruime hoeveelheden groenten en lever. Dagelijks heeft ze minstens 400 milligram foliumzuur nodig voor een goede ontwikkeling van haar kind en om aangeboren afwijkingen als een open ruggetje te voorkomen.

Leer lekker te vrijen