Als je van plan was om de rest van je leven fantastische seks te hebben, is het wel zo aardig als je er nog een beetje goed uitziet, nietwaar? Neem daarvoor regelmatig een hap van het buffet van je eeuwige jeugd.

Zonnebloempitten

Deze wondertjes van de natuur bevatten de hoogste concentratie aan vitamine E van alle natuurlijke producten. Vitamine E is een van de belangrijkste stoffen als het erom gaat om er lang jong uit te blijven zien. Geen enkele antioxidant is effectiever in het bestrijden van vrije radicalen, die een deel van de veroudering op hun geweten hebben.

Spinazie en bonen

Een studie onder vierhonderd hoogbejaarde mannen en vrouwen in Australië, Indonesië en Zweden, toonde aan dat degenen die veel groene bladgroenten en bonen aten, de minste rimpels hadden. Spinazie en bonen bevatten die de huid beschermen tegen de slijtage die optreedt als je ouder wordt.

Druivensap

Behalve bescherming tegen een hartinfarct en een herseninfarct, gaat druivensap ook het uitzakken van je huid tegen. Druivensap (en rode wijn) beschikt over veel polyfenolen, antioxidanten die de huid flexibel en elastisch houden.

Zoete aardappels

Een overdosis bruinende zonnestralen is de voornaamste reden dat je huid voortijdig leerachtige trekjes begint te vertonen. Zoete aardappels kunnen helpen om de schade van het zonlicht tegen te gaan. Ze bevatten net als wortel, veel betacaroteen. Dat wordt in de huid opgeslagen en helpt daar om UV straling veilig weg te filteren.

Kaas

Kaas is een van de beste levensmiddelen voor je tanden. Het is een rijke bron van calcium. Bovendien neemt de hoeveelheid bacteriën in je mond af als je kaas eet. Daardoor blijven je tanden schoon en vrij van gaatjes. Advies is om elke week minstens twee porties kaasblokjes te eten.Energie voor meer seks