Net als zoenen kan strelen op vele manieren. Ik vind het zalig om heel lang, heel zacht gestreeld te worden. Zo zacht, dat zijn vingertoppen mijn huid nauwelijks raken. Daar kan ik echt ongelofelijk geil van worden. Trouwens, als ik dat stadium heb bereikt, dan mag hij zijn vingers en nagels met veel kracht in mijn vel zetten.

Veel mannen zijn geneigd om in herhaling te vallen als ze weten dat een vrouw een bepaalde handeling prettig vindt. Ik vind het daarom fijn wanneer hij onthoudt wat ik lekker vind, zodat ik het hem niet iedere keer hoef uit te leggen. Maar tegelijkertijd vind ik het ook jammer, want onvoorspelbaarheid is een opwindende factor. Wacht nog even met het betasten van mijn erogene zones denk ik dan. Begin eerst met de minder gevoelige delen van mijn lichaam en voer de spanning op door de bewegingen te vertragen wanneer mijn dijen, borsten en billen aan de beurt zijn. Zo vind ik het ook heerlijk als een man in plaats van mijn borsten bijvoorbeeld uitgebreid mijn voeten, oksels, of gezicht streelt.

Deze lichaamsdelen kunnen namelijk net zo aangenaam gevoelig zijn als borsten. Borsten zijn trouwens niet per definitie bij elke vrouw gevoelig.

Snel en discreet