Emotionele intelligentie is niet alleen belangrijk om je carrière te kunnen maken maar ook om je relatie gezond te houden. 7 punten van een goede relatie.

Ken je statistieken

Wees op de hoogte van de details uit haar leven en werk die informatie voortdurend bij. Leer uit je hoofd welke dressing ze het lekkerst vindt en vraag, bijvoorbeeld, hoe haar werkplek eruit ziet.

Onthoud je eerste afspraak

Vergeet nooit waarom je toen op haar verliefd bent geworden. Koester die genegenheid en die bewondering die je voor haar voelde toen je haar leerde kennen.

Blijf praten

Hou letterlijk contact: bespreek alle dagelijkse beslommeringen met elkaar. Daardoor zal je beter met haar rekening kunnen houden en zij met jou als er ooit een conflict tussen jullie ontstaan.

Laat je door haar beïnvloeden

Betrek haar bij jouw beslissingen, toon respect en waardering voor haar gevoelens. Mannen die niet bereid zijn om macht met hun partner te delen, lopen een van kans van 80% procent dat de relatie stukloopt.

Wees redelijk

Los alle oplosbare problemen op: onderneem zelf lijmpogingen en accepteer die van haar, kalmeer jezelf en haar, sluit compromissen, en wees tolerant tegenover haar fouten dan is ze dat ook bij die van jou.

Geef nooit op

Blijf werken aan onoplosbare problemen zodat de dialoog op gang blijft. Paren die eisen stellen aan hun relatie hebben meestal een betere band dan paren die minder verwachten.

Schep een band

Hou vaste gebruiken en rituelen in ere, zorg dat er een sfeer ontstaat waarin je eerlijk en openhartig over je overtuigingen kunt praten. Zo maak je je relatie rijker, zinvoller, en in zekere zin ook gemakkelijker.


Discreet daten doe je hier