Verras je partner met het meest verleidelijke ontbijt op bed. Niets is lekkerder dan de geur van vers gebakken brood. De geur van eten heeft een psychologisch effect en brengt haar alvast in de stemming om lekker verwend te worden. Het moet echt zijn. Een goed ontbijt staat of valt met de kwaliteit van de ingrediënten. Als je een espresso - apparaat hebt, gebruik dan de betere espresso. Kost iets meer, maar het maakt wel net het verschil. Zet je gewone koffie, vergeet dan je gebruikelijke dagelijkse merk, maar kies een bijzondere koffiesoort.

En als je dan toch aan kwaliteitscontrole doet: gebruik je goede servies. Een verleidelijk ontbijt heeft dezelfde uitstraling als een chique diner. Zorg er dus voor dat je er een mooi plateautje van maakt. Zet bijvoorbeeld een rode roos in een klein vaasje op je ontbijttray.

Eggs Benedict is het meest romantische ontbijt dat je kunt maken. Bak een english muffin af, snij hem doormidden, leg er een plakje verse zalm op, doe daar een gepocheerd ei over en maak het af met likje hollandaise – saus. Serveer het met een glas vers vruchtensap, echte espresso en zelfgebakken croissantjes. En om het helemaal af te maken doe je er nog wat vers seizoen fruit bij. Kies voor verleidelijk uitziend fruit als aardbeien of frambozen.

Sexy Dame