Je bent lief. Attent. Zorgzaam. En saai! Haal de stoere man in jezelf naar boven om haar te verleiden. Zij wil je minder braaf. Non-conformiteit duidt op kwaliteiten die vrouwen over het algemeen aantrekkelijk vinden, zoals assertiviteit en risico’s durven nemen. Ze wil een echte, stoere man! Zo zorg je hiervoor.

Zorg dat ze je ziet

Mannen hebben de neiging om risico’s te vermijden. Doe nu eens niet als iedereen en ga voor een look die ‘alfaman’ schreeuwt. Kies een gedurfd item bij elke look. Combineer een overhemd met een leren jack. Draag leren armbanden in plaats van een horloge. Pak sneakers met een nette broek.

Neem het initiatief

Veel mannen flirten dagen-, soms wekenlang, voordat ze een afspraak maken. De eerste stap zetten laat zien dat je assertief en zelfverzekerd bent. Bovendien maak je ook duidelijk dat je niet verder aan het kijken bent.

Apps als Tinder zijn gemaakt om mensen te ontmoeten. Maak hier dus gebruik van. Je zult versteld staan hoezeer ze openstaat voor je avances, zolang je maar op een veilige, publieke plek afspreekt. Probeer elkaar zo snel mogelijk in levende lijve te ontmoeten om zo te zien of er een klik is. Wees direct als je haar mee uit vraagt en plan een afspraak niet te ver in de toekomst. Ga voor zelfverzekerd met een beetje humor.

Toon lef

Mannen spelen vaak op safe, omdat ze ongemakkelijke situaties willen voorkomen of omdat ze bang zijn voor een afwijzing. Oefen met ander gedrag dan je gewend bent. Natuurlijk bestaat de kans dat je in verlegenheid wordt gebracht, maar maak je niet druk. Vroeg of laat besef je dat dit oké is. Toon onverschrokkenheid op een manier die ze niet zal vergeten.

Ga voor avontuur

Als je al een tijdje bij elkaar bent, ligt sleur op de loer. De eerste date is spannend, maar als jullie elke keer naar hetzelfde restaurant gaan wordt dat snel saai. Als jullie samen iets nieuws doen wordt je vanzelf enthousiaster. Ga je uit in een restaurant, verleid haar dan door haar gewoon de wc in te trekken.