Hou je mond

Wees geheimzinnig. Mysterie, mits subtiel en overtuigend gebracht, kan heel spannend zijn. Het toont ook zelfverzekerdheid. Als een man niet wil zeggen waar we naar toe gaan en hij blijft zwijgen met een ondeugende glimlach dan is dat zo opwindend. Haar fantasie gaat dan volledig op de loop.

Ken haar agenda

Zorg van tevoren dat het een moment is dat je weet dat ze niets aan haar hoofd heeft. Op de vooravond van een verhuizing terwijl ze moet werken en een afspraak heeft met de dokter – dat is dus geen goed moment. Om in een seksuele stemming te komen, moet ze zich volledig kunnen ontspannen. Kortom: ken haar agenda en verras haar met een romantisch uitje wanneer ze tijd heeft om te ontspannen.

Bereid je voor

Zorg voor een locatie. Of het nu een boot is, een met fakkels verlichte plek in de duinen of een luchtballon op tweehonderd meter hoogte. Het vergt enige voorbereiding, maar die moeite loont dubbel en dwars. Als iets goed opgezet is, als je dus merkt dat hij er tijd in heeft gestoken, is dat heel sexy. Ik voel me op en top vrouw omdat het betekent dat hij echt in me geïnteresseerd is. Daar zal ik hem zeker voor belonen. Ideale mannen zijn volgens vrouwen uiteraard op alles voorbereid.

Neem het initiatief

Mannen die nooit zelf iets voorstellen maar altijd achter hun vriendin aanlopen zijn dodelijk saai. Niets is zo sexy als een ondernemend, avontuurlijke type. Zo iemand die spontaan voorstelt in de auto te springen en naar Milaan te rijden. Of die het opeens in zijn hoofd haalt om midden in de nacht in zee te gaan zwemmen. Als een man me daar dan ook nog eens met een ondeugend lachje naar een mooi stil plekje meeneemt, kan het niet meer stuk.

Blijf in je rol

Steel nou niet meteen een peuk op na afloop, maar laat de fantasie nog even doorwerken. Vrouwen hebben er een hekel aan als ze de hele tijd ergens naartoe aan het werken zijn veel moeite voor doen en zodra ze hebben wat ze willen, houdt het op. Ik wil een man die lief blijft, teder. Zelfs als hij niet met me door wil. Als hij hoffelijk blijft, mag hij me wat betreft blijven bellen om samen nog meer fantasieën uit te werken. Ik heb er nog wel paar.

Genoeg vrouwen om je fantasie waar te maken