50liefde.nl

50liefde.nl

8.5
uitstekend
Datingsite 50liefde is speciaal gericht op 50 plussers voor een serieuze relatie of vriendschap.

Pluspunten

Speciaal voor 50 plussers
Leuke matchgame
Contactgarantie
Uitgebreide zoekfunctie
Gratis aanmelden

Minpunten

Geen app beschikbaar

Kenmerken datingsite 50liefde.nl

50 plussers
Serieuze relatie
Gratis aanmelden
vanaf €17,99 per maand (abonnement 12mnd)

Over datingsite 50liefde.nl

Zoals de naam het al zegt focust 50liefde.nl zich op 50 plussers die op zoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie. 50liefde.nl is bekend van onder andere RTL4, de telegraaf, magazines als Vrouw en meer. De meeste leden zijn tussen de 45 en 65 jaar. 50liefde is in Nederland en België actief en gericht op singles vanaf 50 jaar en ouder voor zowel een duurzame relatie als vriendschap.

 

Hoe werkt 50liefde?

Het aanmelden is volledig gratis en je hebt vrij snel een account aangemaakt. De site is erg gebruiksvriendelijk en met behulp van grote duidelijke knoppen speciaal voor ouderen kun je makkelijk navigeren en registreren.

Je vult als eerste in je e-mailadres, je naam, je geslacht en waar je naar op zoek bent. Vervolgens dien je per mail je account te bevestigen en kun je beginnen met het zoeken.

Als gratis lid kun je niet veel en om gebruik te maken van de andere mogelijkheden dien je een premium lidmaatschap aan te schaffen. Je kunt daarna onbeperkt reageren op berichten, uitgebreid zoeken en meer, maar ook lastige leden blokkeren.

Je profiel is niet verplicht in te vullen, maar vergroot wel de kans op een match.

Door de serieuze aanpak heeft 50liefde.nl meer vrouwen (57%) ten opzichte van mannen (43%) en ligt succes erg hoog. Dagelijks melden zich honderden leden aan. Bij het duurste abonnement is contact gegarandeerd.

Veilig en betrouwbaar daten

Bij 50liefde staat veilig daten voorop. Zo zijn ze bekend van tv van onder andere RTL4, De Telegraaf en NU.nl. Ze hebben een beveiligde verbinding en je kunt eenvoudig betalen met iDeal en CreditCard.

Om betrouwbaarheid te garanderen worden profielen handmatig gecontroleerd en indien jezelf een profiel niet betrouwbaar vindt kun je hiervan een melding maken. Zo worden er nepprofielen voorkomen.

Daarnaast is er ook een telefonische klantenservice welke van maandag t/m vrijdag bereikbaar is van 10.00 tot 15.00 op 085-401-3450. Mailen is uiteraard ook mogelijk.

 

Kosten 50liefde.nl

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteiten van 50liefde is betaalt lidmaatschap vereist. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

- 3 maanden voor €29,99 per maand

- 6 maanden voor €24,99 per maand

- 12 maanden voor €17,99 per maand (inclusief contactgarantie).

Houdt er wel rekening mee dat na de eerste contractperiode je termijn automatisch per maand met 1 maand wordt verlengd.