50pluspartner

50pluspartner

7.8
goed
50pluspartner is een datingplatform voor oudere mannen en vrouwen voor zowel serieus contact als spannend contact. Gericht op de behoeftes van ouderen met voor ieder wat wils van een 50-plus relatie of vriendschap tot aan 50-plus erotiek.

Pluspunten

Gericht op vrijgezelle 50 plussers
Handgecontroleerde profielen
Geavanceerde zoekfunctie
Openingszinnen voor de eerste stap
Gratis aanmelden

Minpunten

Werkt met credits
Geen app beschikbaar

Kenmerken datingsite 50pluspartner

45-70 jaar
Serieuze relatie
Gratis aanmelden
vanaf €12,50 (creditpack 8)
12.000 +leden

Over datingsite 50pluspartner

50pluspartner is dating voor 50 plussers. Er zijn niet veel 50plus datingsites beschikbaar die zich richten op zowel serieus contact als een sexdate. Ongeacht leeftijd kun je hier op zoek gaan naar jou type match en date van soortgelijke leeftijd. Ongeacht de naam 50pluspartner vind je er ook profielen van onder de 50 jaar die interesse hebben in een 50plus partner.

Het grote voordeel van de datingsite 50pluspartner is de doelgroep ten opzichte van andere datingsites. Steeds meer wordt door de oudere generatie online daten ontdekt.

Op latere leeftijd is het vaak lastiger om andere singles te ontmoeten en stap gaan wordt niet meer zoveel gedaan. Als je online op zoekt bent naar een 50+ match dan is een datingsite voor senioren of ouderen ideaal.

Functionaliteten en Werking

In slechts enkele stappen ben je al aangemeld en kun je beginnen met het zoeken naar jou 50 plus match. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een matchsysteem om snel met de juiste personen in contact te komen.

Met de handige favorieten functie kun je iemand die je leuk vindt aan je favorieten toevoegen om later gedetailleerde gegevens te bekijken en later op te reageren.

Bekijk foto's en profielen om vervolgens met iemand in contact te komen. Door de eenvoudige zoekfunctie kun je snel zoeken, maar ook effectief zoeken met je eigen zoekcriteria. Zoeken kun je geheel in je eigen tempo doen. Als 50 plussers weet je vaak precies waar je naar op zoek bent en ken je je eigen sterken en zwakke punten voor beste 50plus partner.

Heb je een profiel gevonden dan kun je deze een bericht sturen, een flirt of wink sturen of toevoegen aan je favorieten. Heb je moeite om de eerste stap te zetten, dan zijn er ook een aantal voorbeeld openingszinnen waaruit je kunt kiezen die het voor jou makkelijker maken en het ijs breken voor een goede start.

Door de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid is de site gemakkelijk om te gebruiken en maakt het voor jou makkelijker om jou 50plus date te vinden. Wil je in contact komen dien je credits aan te schaffen, welke je eenvoudig kunt betalen met de meest bekende betaalmethoden waaronder iDeal.

Deze datingsite is geschikt voor elk apparaat. Je kunt de site overal gebruiken. Of je nu achter je computer wilt zitten of met je mobiel of tablet aan de slag gaat. Overal toegankelijk.

Discreet en Anoniem

Gegevens worden discreet en beveilig behandeld door 50pluspartner.nl. De betaling is ook discreet, zonder melding van de datingsite om privacy te waarborgen. Betaling gebeurd ook in beveiligde omgeving.

Ook geeft 50pluspartner aan profielen handmatig te controleren om ervoor te zorgen dat er geen nepprofielen op staan.
 

Tarieven 50pluspartner

50pluspartner werkt met creditbundels om te kunnen reageren. Hoe hoger de bundel hoe meer credits je krijgt en per credit goedkoper uit bent. De tarieven zijn hierbij als volgt:
8 credits voor €12,50
20 credits voor €27,50
40 credits voor €50
100 credits voor €110
225 credits voor €225
Prijzen kun varieren afhankelijk van periode en acties


Telefonisch een credit aanschaffen is ook mogelijk, maar erg prijzig. Als je 90 dagen geen gebruik meer maakt van de site vervallen je credits. Uiteraard wordt ervan uit gegaan dat je direct wilt reageren en niet 3 maanden gaat wachten.

Als 50-plusser weet je dat het hard werken is aan een goede relatie en het niet vanzelf komt en ook niet met slechts enkele berichten is geregeld. Goed elkaar leren kennen en een band opbouwen is het investeren in elkaar. Het advies is dan ook om te beginnen met een creditbundel van minimaal 100 credits, waarbij je op langere termijn goedkoper uit bent.