Gewoonplezier

Gewoonplezier

9.0
uitstekend
Gewoonplezier is meer dan alleen gewoon daten en laat je echt genieten van spannend contact. Voor als je op zoek bent naar puur plezier met een erotisch tintje.

Pluspunten

Puur gericht op erotisch contact
Eenvoudig in gebruik
Gedetailleerde profielen
Anoniem contact
Gratis aanmelden

Minpunten

Betaling met credits
Bevat ook fictieve profielen
Geen app beschikbaar

Kenmerken datingsite Gewoonplezier

18-50 jaar
Erotisch contact
Gratis aanmelden
vanaf €12,99 (creditspakket)
57.000+ leden

Over datingsite Gewoonplezier

Gewoonplezier is de datingsite voor iedereen die op zoek is naar puur plezier. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen die plezier willen beleven met een erotisch tintje. Steeds meer mensen zijn op zoek naar plezier.

Als jij gewoon spannend contact zoekt, dan kun je bij Gewoonplezier die spannende date vinden. Met dagelijks nieuwe aanmeldingen is de kans groot dat je hier jou match vindt. 

Doordat er alleen maar gelijkgestemden zijn gaat het contact maken en benaderen van leden snel een eenvoudig. Foto's zijn na aanmelding direct te bekijken. Wel zijn sommige profielen afgeschermd en pas beschikbaar bij een betaalt lidmaatschap. Om veilig en spannend te daten is de datingsite geheel anoniem en wordt er discreet en veilig met je gegevens om gegaan.

Hoe werkt Gewoonplezier

Gewoonplezier bevat alle functionaliteiten om in contact te komen voor die spannende date. Een gratis lidmaatschap is beperkt en om volledig gebruik te maken van alle functionaliteiten dien je een betaalt lidmaatschap te hebben.

Binnen slechts enkele minuten heb je een account en profiel aangemaakt. Begin met een simpel gratis account waarbij je in een klein formulier je gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail invuld. Ook dien je alvast je geslacht op te geven en het geslacht van profielen waar je naar op zoek bent. Daarna accepteer je de voorwaarden en bevestig je je account per e-mail.

Om interessant te zijn voor andere leden wordt er gevraagd om je profiel compleet te maken. Door een aantal vragen te beantwoorden wordt je profiel interessanter. Het gaat hier om het invullen van kenmerken, maar ook seksuele voorkeuren. Hiermee vergroot je je kans dat een lid jou een bericht stuurt.

Het plezierig contact staat voorop bij Gewoonplezier. Helaas zit door alleen een e-mail verificatie niet alleen maar echte personen achter een profiel en kan het voorkomen dat je chat met een fictief profiel. Dit kan erg frustrerend zijn als je hier niet op zit te wachten.

Is je profiel compleet, dan kan het zoeken naar je match beginnen. Gebruik de gratis eenvoudige zoekfunctie. Met een betaald lidmaatschap kun je uitgebreid zoeken, berichten en flirts versturen, alle foto's van alle leden bekijken en ontvang je ook nog eens snelle support. Wil je in contact komen dan is een betaald lidmaatschap wel vereist.

Je kunt zowel op je pc als met je mobiel deze datingsite gebruiken. De meeste gebruikers zitten op de mobiel, omdat ze overal waar ze zitten direct kunnen chatten. Helaas is er geen aparte app beschikbaar, maar is ook niet nodig want de site is mobiel-vriendelijk.

Heb je profielen waar je interesse in hebt, maar nog niet direct wilt reageren? Je hebt dan ook de mogelijkheid om deze toe te voegen aan je favorieten. Al je toegevoegde favoriete profielen kun je zo in één oogopslag vinden. Hierdoor kun je als je aan aantal bewaarde profielen hebt zelf bepalen wat jou eerste voorkeur heeft voor die spannende flirt en daar jou eerst move mee maken.

Kosten lidmaatschap Gewoonplezier

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteiten werkt Gewoonplezier met credits. Hiermee kun je onder andere berichten verzenden, je zichtbaarheid verbeteren en chatten. Er wordt hierbij gewerkt met creditspakketten. Zodra je je eerste pakket hebt aangeschaft veranderd je lidmaatschap automatisch naar een premium lidmaatschap.

Betaling gaat eenvoudig in een beveiligde omgeving via iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving, Paysafecard, Creditcard en ook telefonisch. Het goedkoopste pakket is er al vanaf €12,99 waarvoor je 10 credits krijgt + 1 cadeau. Hoe groter je pakket hoe meer credits je er gratis erbij krijgt.

Een overzicht van de aangeboden creditspakketten:
10 credits +1 gratis voor €12,99
25 credits +3 gratis voor €27,99
50 credits +12 gratis voor €59,99
100 credits +30 gratis vooor 117,99
150 credits +60 gratis voor 179,99


Ook kun je losse credits telefonisch betalen, maar is helaas aan de dure kant. Om goed in contact te komen en een gesprek op gang te brengen wordt een pakket van minimaal 100 credits aangeraden.

Helaas zijn niet alle profielen volledig te controleren en verifieert de site alleen de e-mail van gebruikers, waardoor de site ook fictieve profielen kan bevatten.