Milfafspraak

Milfafspraak

8,4
uitstekend
Milfafspraak is een datingsite gericht op sexcontact met moeders oftewel een milf.

Pluspunten

Gericht op erotisch contact
Doelgroep aanbod moeders / milfs
Gedetailleerde profielen
Discreet en anoniem
Gratis aanmelden

Minpunten

Betaling met credits
Geen app beschikbaar

Kenmerken datingsite Milfafspraak

30-60 jaar
Erotisch contact
Gratis aanmelden
vanaf €12,99 (creditspakket)
75.000+ leden

Over datingsite Milfafspraak

Milfafspraak is zoals de naam al zegt de datingsite voor een afspraak met een Milf. Speciaal voor mannen die op zoek zijn naar een date met een alleenstaande moeder kun je hier anoniem in contact komen met een Milf. Het doel is een spannende date zonder taboe. Het aanmelden is gratis en er wordt niet gewerkt met abonnementen. Je zit dus nergens aan vast.

 

Daten met alleenstaande moeders

Vaak is daten als alleenstaande moeder een uitdaging. Als single mama is het een stuk lastiger dan als andere single vrouwen. Hun tijd is niet alleen beperkt, maar ook kostbaar. Bij sommige moeders zijn de kinderen al zelfstandig, maar bij de meeste niet en nemen ze veel tijd in beslag. Ook moeders hebben zo hun eigen behoeftes en amibities. Graag willen ze hun ervaring delen met een man. Ze vragen geen vaderfiguur, maar simpelweg een seksuele date. Datingsite Milfafspraak voorziet hierbij in deze behoeftes. Je kunt hier daten met alleenstaande moeders voor intiem contact.

Waarom een date met een moeder?

Een vrouw die een moeder is heeft niet alleen ervaring, maar ook zichzelf ontwikkeld. Door haar als moeder te zien krijg je meteen meer persoonlijkheid te zien. Uiteraard zijn er uitdagingen en staan haar kind(eren) op nummer 1.

Desondanks heeft een moeder ook haar eigen verlangen. Ze weet al wat ze wilt en door de beperkte tijd die een moeder heeft zal ze er ook niet lang omheen draaien. Zo is een date voor seks met een moeder eenvoudiger te regelen via een datingsite. Houdt er wel rekening mee dat elke vrouw verschillend is of ze nu wel of geen moeder zijn. Een persoonlijke benadering wordt door veel moeders zeer gewaardeerd. 

Vergis je niet alleenstaande moeders vinden seks ook belangrijk ondanks het tijdsgebrek die ze hebben. Ze willen qualitytime hebben en zich bevredigd en vrolijk voelen. De behoefte aan genegenheid is wat ze missen. 

Hoe werkt Milfafspraak

Milfafspraak heeft alle mogelijkheden om in contact te komen met alleenstaande moeders voor die spannende date. Wil je de contactfuncties gebruiken dien je wel een lidmaatschap te hebben.

Het aanmelden is volledig gratis. Na aanmelding kun je je profiel invullen om zo nog interessanter te worden voor andere leden. Met een gratis account kun je de site bekijken en zien hoe het werkt. Je krijgt zelfs 2 gratis credits. Voor het gebruik van alle functionaliteiten dien je wel een premium lidmaatschap te hebben.

Het registreren en een profiel aanmaken is in slechts enkele stappen gebeurd. Per mail krijg je nog een bevestingsmail voor activatie van je account. Voor je profiel worden er vragen gesteld als je sex voorkeur en je kenmerken.

De controle op profielen is helaas beperkt, waardoor ook fictieve profielen kunnen voorkomen. Er zijn veel profielen die voldoen aan het criteria Milf, alhoewel niet elke alleenstaande moeder zo genoemd wilt worden. Op de site zijn ze vrij direct, maar willen ze wel weten met wie ze te maken hebben. 

Kies zorgvuldig een profiel voor een moeder waarmee jij een milfdate wilt. Je kunt deze ook opslaan in je favorieten, een handige functie voor als je later wilt reageren voor als degene waarmee je in gesprek bent misschien toch niet jou voorkeur heeft dan heb je genoeg alternatieven.

Kortom contact met een moeder is eenvoudig te leggen en als je profiel goed is ingevuld zal het ook voorkomen dat er met jou contact wordt opgenomen.

Veilig en anoniem daten

Wegens discretie en privacy van de moeders die op Milfafspraak staan kun je anoniem daten. Ook wordt er gevraagd om hun identiteit geheim te houden en stem je hiermee in bij het aanmaken van een account. Er wordt door datingsite zelf veilig met je gegevens om gegaan zodat je geheel discreet en anoniem kunt daten met een geile moeder.

 

Tarieven Milfafspraak

Voor het volledig gebruik van alle functionaliteiten en om in contact te komen met een moeder dien je een lidmaatschap aan te schaffen. Er wordt hierbij niet gewerkt met een abonnementsvorm, maar met creditspakketten. Na de eerste aanschaf ben je permanent premium lid en heb je levenslang toegang tot alle functies van deze datingsite.

De pakketten zijn veilig aan te schaffen met de meest bekende betaalmethodes, waaronder iDeal, Paypal en CreditCard. Er zijn verschillende pakketten. Hoe groter een pakket hoe meer credits je krijgt en uiteindelijk goedkoper uit bent per credit.

De tarieven voor creditspakketten zijn als volgt:
Een overzicht van de aangeboden creditspakketten:
10 credits +1 gratis voor €12,99
25 credits +3 gratis voor €27,99
50 credits +12 gratis voor €59,99
100 credits +30 gratis vooor 117,99
150 credits +60 gratis voor 179,99


Het advies is om een gesprek goed op gang te kunnen brengen te beginnen met een pakket van minimaal 100 credits. Telefonisch losse credits kopen is ook mogelijk, maar wordt niet aangeraden en is tevens ook aan de prijzige kant.