Pepper is een datingsite om in contact te komen met singles voor een serieuze relatie.

Pluspunten

Gericht op serieuze relaties
Unieke opzet/weergave profielen
Datingapp beschikbaar
Gratis aanmelden
Thuiswinkel Waarborg

Minpunten

Beperkte mogelijkheden gratis account
Automatische verlenging betaald lidmaatschap

Kenmerken datingsite Pepper

25-45 jaar
Serieuze relatie
Gratis aanmelden
vanaf €8,50 per maand (12 maanden)
3,3 miljoen (incl. BE)

Over datingsite Pepper

Met een frisse jonge uitstraling is Pepper de datingsite voor een serieuze relatie. Met vroegere bekendheid vanuit RTL en vele tv-reclames behoort Pepper nog steeds tot de top 5 grootste datingsites in Nederland.

 

Doelgroep Pepper

Pepper heeft als doelgroep singles voor een serieuze relatie. Ongeveer 80% van alle leden is tussen de 25 en 45 jaar, dus redelijk jong. De insteek is om je grote liefde op pepper te vinden. Zelf heeft ook als slogan de 'niet zomaar een datingsite'.

 

Hoe werkt Pepper?

Pepper werkt op een unieke manier met een soort prikbord waar je foto's en videos's van jezelf plaatst met al je interesses. Zo kun je in één oogopslag een goede eerste indruk van iemand krijgen. Daarnaast wordt er altijd gevraagd om basisgegevens zoals je leeftijd en beroep en waar je naar op zoek bent.

Heb je jou profiel compleet gemaakt dan kan de zoektocht beginnen. Met behulp van de 'Matches' knop zie je een overzicht met profielen die op jou profiel aansluiten. Vind je iemand leuk dan is de volgende stap simpelweg reageren.

 

Inschrijven op Pepper

Het inschrijven op Pepper is volledig gratis. Je kunt Pepper gratis uitproberen en in slechts enkele stappen heb je een account aangemaakt. Met het gratis account heb je een goede indruk hoe de datingsite werkt. Je kunt alles bekijken zoals foto's en filmjpjes van je matches en je kunt zelfs zoeken.

De focus bij het inschrijfproces ligt visueel. Pepper geeft ook aan een foto zegt meer dan 1000 woorden. Met enkele algemene vragen zoals woonplaats, leeftijd, lengte en hetzelfde met waar je naar op zoek bent ben je al bijna helemaal klaar.

Daarna voeg je minimaal 5 foto's toe over jezelf en jou interesses. Als laatstje heb je nog je profiel foto en daarn is je profiel aangemaakt. Optioneel heb je de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest in te vullen.

Een nieuw profiel wordt altijd handmatig gecontroleerd om nepprofielen te voorkomen.

Functionaliteiten Pepper

Datingsite Pepper heeft in vergelijking met andere datingsites niet zo veel functionaliteiten, maar het hoognodige om in contact te komen. Zo kun je gemakkelijk zoeken op basis van leeftijdsverschil, afstand en andere kenmerken. Ook wordt er aangegeven bij het zoekresultaat wat het percentage is dat jullie met elkaar matchen, waarbij de beste match bovenaan staat.

Je kunt je profiel zo uitgebreid mogelijk maken als je wilt met je eigen collage. Deze kun je altijd aanpassen. In de inbox kun je zien wie jou een bericht heeft gestuurd en welke acties jij hebt gedaan op andere profielen.

De collage is het mooiste en uniekste functionaliteit van Pepper. Door zowel persoonlijke foto's als van interesses te plaatsen bouw je je eigen collage op om direct een visueel beeld te creeeren.

 

Keurmerk Pepper

Pepper heeft het Keurmerk Veilig Daten en het Thuiswinkel Waarborg. Deze keurmerken worden verleend indien de site transparant, veilig en klantvriendelijk is.

 

Tarieven Pepper

Om in contact te komen en gebruik te maken van alle functionaliteiten werkt Pepper met een Full membership. De volgende tarieven worden voor de memberships gehanteerd:
1 maand voor €25
3 maanden voor €15 per maand
6 maanden voor €9,95 per maand
12 maanden voor €8,50 per maand

Houdt er rekening mee dat je abonnement automatisch wordt verlengd.