Second Love

Second Love

7.5
goed
Second Love is een dating voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of avontuur zoeken.

Pluspunten

Speciaal voor affaire of avontuur
Discreet en anoniem
Bekend van media en TV
Nederlandse klantenservice
Gratis aanmelden

Minpunten

Geen app beschikbaar

Kenmerken datingsite Second Love

34-55 jaar
Erotisch contact
Gratis aanmelden
€ 69,90 (bij 1 maand)
500.000+ leden

Over datingsite Second Love

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of avontuur zoeken. Een bekende datingsite vanwege reclame op tv en radio.

Discretie en anonimiteit staat voorop. Zonder een account kun je dan ook geen andere leden bekijken. Profielen worden handmatig gekeurd, zodat je ook zeker weet dat er geen nepprofielen voorkomen.

Inschrijven is gratis. Aan te bevelen is een profiel aan te maken om meer resultaat te krijgen. Met een gratis profiel kun je echter bijna niks. Met een betaald lidmaatschap heb je onbeperkt toegang en kun je gebruik maken van de volledige functionaliteiten. Let wel op dat je vast zit aan een abonnement en alleen kunt uitschrijven via een bericht naar de klantenservice. Vergeleken met andere datingsites is de prijs aan de hogere kant.

Kom je iemand bekend tegen kun je deze blokkeren zodat deze jouw niet kan zien. Ook kun je per foto aangeven wie deze mag zien om zo lekker anoniem te blijven.

De helpdesk is per mail en telefonisch bereikbaar. Telefonisch geldt een beperkte bereikbaarheid op maandag, woensdag en vrijdag tussen 12.00-17.00 (+31 (0)10 7142266).