Seksbuddy

Seksbuddy

8.8
goed
Seksbuddy.nl is een datingsite voor als je op zoek bent naar een eenmalig avontuurtje of een seksrelatie.

Pluspunten

Gratis foto's bekijken
Gratis aanmelden
Ideaal voor adult entertainment

Minpunten

Geen App beschikbaar
Geen persoonlijkheidtest

Kenmerken datingsite Seksbuddy

18-55 jaar
Erotisch contact
Gratis aanmelden
vanaf €10 voor 10 credits
Meer dan 50.000 leden

Over datingsite Seksbuddy

Seksbuddy.nl is een datingsite voor als je op zoek bent naar sex. Zowel mannen als vrouwen zijn hier voor een eenmalig avontuur.

Het aanmelden is volledig gratis, echter voor de volledige functionaliteit wordt er gewerkt met een creditsysteem. Per flirt of reactie kost het één credit. Winks zijn gratis. Geadviseerd wordt een bundel van credits te kopen om kosten te besparen. Betalingen kunnen eenvoudig en veilig via iDeal en MrCash/bancontact, Paysafecard en via bankoverschrijving. Houdt er rekening mee dat credits 90 dagen geldig zijn / gebruikt kunnen worden.

SeksBuddy hecht waarde aan privacy van gebruikers en daarom gebeurd alles in veilige en betrouwbare omgeving. Ook heeft de site een beveiligde verbinding. Op je bankafschriften zul je niks van seksbuddy of gerelateerde naam zien staan. Alles is geheel anoniem.

Naast serieuze profielen zijn er ook fictieve profielen aanwezig. Let hierbij op dat afspreken met een fictief profiel niet mogelijk is. Hiermee kun je alleen seksgeprekken hebben.

De klantenservice is zowel telefonisch als per mail bereikbaar en kunnen je helpen indien je vragen hebt.

Kortom Seksbuddy.nl ideaal voor als je een snelle seksdate wilt hebben.