Victoria Milan

Victoria Milan

7.8
goed
Victoria Milan is speciaal voor getrouwde en mensen in een relatie op zoek naar een liefdesaffaire.

Pluspunten

Speciaal gericht op overspel
Privacy en Discretie gegarandeerd
Geverifieerde profielen, veilige omgeving
Geavanceerde zoek & vind systeem
Paniekknop om snel uit te loggen

Minpunten

Abonnement is aan de duurdere kant
Alleen iPhone app

Kenmerken datingsite Victoria Milan

30-50 jaar
Erotisch contact
Gratis aanmelden
39,90 per maand (abonnement 3 maanden)
600.000+

Over datingsite Victoria Milan

Victoria Milan is de datingsite voor spannend contact naast dat je al een eigen relatie hebt. Deze gratis online datingsite is specifiek gericht op overspel. De site is 100% anoniem en zeer betrouwbaar. Je kunt nergens discreter vreemdgaan dan op deze site.

Alle leden zijn echte leden en nepprofielen zijn niet toegestaan. Ook heb je de mogelijkheid om een profiel te rapporteren indien je vermoed dat deze fake zijn. Er wordt direct actie ondernomen.

Als lid kun je je anoniem inschrijven. Zeker belangrijk bij overspel. Daarnaast biedt de site ook een handige 'paniek knop' om direct de site af te kunnen sluiten en een andere onschuldige site te tonen voor het geval je betrapt mocht worden.

Hoe werkt Victoria Milan?

Om gebruik te kunnen maken van de datingsite Victoria Milan dien je eerst een account aan te maken. Stap voor stap wordt je door het proces begeleid. Kies je geslacht, je eigen relatiestatus en het geslacht waarmee je in contact wilt komen. Vul vervolgens je e-mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden. Daarnaast moet je nog een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven en ook een schermnaam en uiteraard je geboortedatum. Je gratis Victoria Milan account is nu aangemaakt.

 

Als je je aanmelding voltooid hebt kun je je profiel invullen. Deze bestaat uit een aantal onderdelen en kun je zelf uitbreiden met extra informatie. Voor aandacht is een foto ontzettend belangrijk. Wees gerust door de anonieme insteek kun je het deel van je lichaam waarmee je herkent wordt blurren oftewel anonimiseren. Victoria Milan heeft hiervoor een handige tool waarmee je onherkenbaar wordt.

Nadat je je profiel hebt ingevuld kun je deze verifiëren om aan te tonen dat je een echt bestaand persoon bent. Dit kan op verschillende manieren en zorgt ervoor dat anderen eerder contact met je zullen opnemen.

 

Het zoeken kan nu beginnen. Dit gebeurd door echt te zoeken en zonder swipe-methode. Geef in het zoekgedeelte je voorkeuren, eigenschappen en kenmerken op voor je perfecte match en toon vervolgens profielen op basis van jou zoekcriteria.

 

Daarna draait het om contact leggen. Dit kan met een knipoog, privé-bericht, maar ook een virtueel cadeautje. Houdt er rekening mee dat voor contactmogelijkheden een premium lidmaatschap is vereist.

 

Veilig en discreet

De sleutel tot een succesvolle affaire is dat je niet opvalt. Het discreet blijven is hierbij belangrijk om niet alleen je relatie in stand te houden, maar dit draagt ook bij aan de opwinding wat het allemaal net wat spannender maakt.

 

Victoria Milan houdt zich bezig met het blijven bedenken en verbeteren van protocollen om de zekerheid van anonimiteit van leden te kunnen garanderen. Niet betalende leden hebben hierom ook geen toegang tot de contactfuncties en dienen eerst een lidmaatschap aan te kopen voor verdere mogelijkheden. Ook kunnen foto’s bijvoorbeeld wazig worden getoond en krijgen alleen premium-abonnees de privéfoto’s van een ander lid te zien.

 

Zekerheid niet belangrijk is de naam die op de bankafschrijving komt te staan. Hiervoor maakt Victoria Milan gebruik van wisselende namen die niet lijken op Victoria Milan en voorkomt dat je betrapt kan worden.

Victoria Milan App

De website van Victoria Milan is ook geschikt voor de mobiel, maar mocht je makkelijker en sneller gebruik willen maken dan heeft Victoria Milan ook een eigen datingapp. De app is gratis te downloaden en werkt hetzelfde als de website. Het grote voordeel van de Victoria Milan app is dat je direct berichten kan ontvangen en op de hoogte wordt gehouden over jou nieuwe affaire. Victoria Milan is beschikbaar als Vreemdgaan App in de Apple App store en Google play.

 

 

Prijs datingsite Victoria Milan

Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten is een betaald lidmaatschap vereist. Victoria Milan heeft 3 abonnementsvormen Premium Bronze, Premium Gold en Premium Platinum.

 

Alle 3 bieden dezelfde mogelijkheden. Het verschil zit hem alleen in de duur van je lidmaatschap en de prijs. Zo heeft het Victoria Milan Premium Bronze lidmaatschap een prijs van €117,- (€39,- per maand) voor een periode van 3 maanden. Het Victoria Milan Premium Gold lidmaatschap heeft een prijs van €174,- (€29,- per maand) voor een periode van 6 maanden en het Victoria Milan Platinum lidmaatschap heeft de prijs van €228,- (€19,- per maand) voor een periode van 12 maanden.

 

De prijs is aan de duurdere kant in vergelijking met die van andere datingsites en werkt met behulp van abonnementen voor gebruik van de volledige functionaliteit. Een ander voordeel is dat het invullen van persoonlijke gegevens niet verplicht is. Wel is hiermee oppassen in verband met de kans op niet serieuze profielen. Kortom perfect voor gebonden mensen op zoek naar een affaire.