Cheatgirl

Cheatgirl

8.8
uitstekend
Cheatgirl is een datingsite op het gebied van vreemdgaan en speciaal gericht gebonden en gehuwde mensen in contact met elkaar te laten komen.

Pluspunten

Specifiek gericht op overspel
Anoniem in contact komen
Bekijk gratis foto's van leden
Gratis aanmelden

Minpunten

Geen app beschikbaar
Videobellen niet mogelijk

Kenmerken datingsite Cheatgirl

25 - 55 jaar
Erotisch contact
Gratis aanmelden
Vanaf €12,99 voor 11 credits
20.000+

Over datingsite Cheatgirl

Cheatgirl is een datingsite op het gebied van vreemdgaan. Er wordt steeds vaker overspel gepleegd. Als je relatie is ingedut of je mist de spanning in je huidige relatie dan ben jij bij Cheatgirl aan het juiste adres.

Gebonden en gehuwde mensen kunnen eenvoudig in contact met elkaar komen om samen zonder taboes spanning te beleven. Anoniem kun je contact opnemen met dames die er hetzelfde in staan en in zijn voor een spannende affaire. Kortom een discrete online ontmoetingsplaats voor extra passie.
 

Doelgroep

De doelgroep van Cheatgirl zijn gebonden of gehuwde mannen en vrouwen die op zoek zijn naar discreet contact. Grotendeels voor een affaire, maar ook alleen online flirten of eenmalig contact is mogelijk. De meeste leden zijn tussen de 25 en 50 jaar en op zoek naar spanning buiten de deur. Uiteraard is iedereen vanaf 18 jaar en ouder welkom.

Hoe werkt Cheat Girl

Het begint eenvoudig door je gratis en anoniem aan te melden. Geeft hiervoor een fictieve gebruikersnaam op, je e-mailadres , een wachtwoord en welke geslacht je bent en naar op zoek bent. Vervolgens dien je akkoord te gaan met voorwaarden. Je account is nu aangemaakt en dient alleen nog geactiveerd te worden. Hiervoor heb je een bevestigingsmail ontvangen, waarmee je je account kunt activeren. Eenmaal geactiveerd kun je direct beginnen met zoeken.

Om gericht te zoeken wordt er gevraagd om je datingprofiel in te vullen. Dit zorgt ervoor dat je veel sneller een leuke date hebt. Wil je reageren op een profiel dien je dit wel ingevuld te hebben. In slechts enkele eenvoudige stappen kun je dit invullen. Je kunt nu de zoekfunctie gebruiken, maar ook voorgestelde profielen bekijken.

Om te kunnen reageren op profielen dien je credits aan te schaffen. Standaard krijg je 2 credits cadeau. Sommige profielen kun je alleen bekijken als je een 'premium' lidmaatschap hebt. Ook meerdere foto's van een profiel kun je pas bekijken met een premium lidmaatschap.

Een premium lidmaatschap krijg je eenvoudig door één keer een pakket met credits aan te schaffen. Hierna kun je meteen alle profielen onbeperkt bekijken en reageren. Dit biedt meteen veel meer mogelijkheden. Nu is het alleen nog in contact komen door te reageren op het profiel wat jij interessant vindt.

Kosten

CheatGirl werkt op basis van credits in de vorm van pakketten. Vanaf €12,99 heb je 10 credits + 1 gratis. Hoe groter het pakket hoe meer gratis credits je erbij krijgt. Met slechts enkele berichten zul je niet snel een date krijgen en heb je toch gauw al wat meer credits nodig.

Met een groter pakket van 100 credits + 30 gratis voor €117,99 kom je veel sneller in contact.

Naast serieuze profielen zijn er ook fictieve profielen aanwezig. Let hierbij op dat afspreken met een fictief profiel niet mogelijk is. Advies is om op meerdere profielen te reageren en goed op te letten hoe actief ze zijn en op welke manier ze reageren.

Zoals Cheatgirl aangeeft is het een ideale datingsite voor discreet vreemdgaan.