Lexa.nl is er voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap.

Pluspunten

Snelle en gratis aanmelding
App beschikbaar
Goedkoper dan gemiddeld
Ideaal voor relatie en liefde

Minpunten

Er zijn iets meer mannelijke dan vrouwelijke leden
Geen video mogelijkheid

Kenmerken datingsite Lexa

18-60 jaar
Serieuze relatie
Gratis aanmelden
vanaf €9,99 per maand
137.000+ (NL)

Over datingsite Lexa

Lexa behoort tot één van de grootste datingsites van Nederland en bestaat al sinds 2002. Of je nu opzoek bent naar de ideale partner of voor vriendschappelijke contacten. Deze dating site is erg betrouwbaar en de leden worden regelmatig gecontroleerd om zo veel mogelijk kwalitatieve leden te waarborgen. Let wel op dat er ook altijd leden inactief op zijn.

De inschrijving is gratis, maar zodra je contact wilt leggen dien je te betalen door een abonnement af te sluiten. De prijs is aan de iets hogere kant vergeleken met andere datingsites om volledig gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Betalen kan met iDeal, Credit Card of PayPal en loopt via een beveiligde verbinding. Houdt er wel rekening mee dat je jezelf dient af te melden, omdat er na de eerste betaling wordt gewerkt met automatische incasso.

Datingsite Lexa heeft vele actieve en serieuze leden waardoor de kans op een match erg groot is. Naast het online daten, kunnen leden ook met elkaar in contact komen op de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten.