EliteMeetsBeauty

EliteMeetsBeauty

9.2
uitstekend
EliteMeestBeauty is daten voor hoger opgeleiden. Kom in contact met gelijkgestemden singles voor een serieuze relatie. Het niveau is veelal vanaf HBO tot hoger voor de echte elite met echte schoonheden.

Pluspunten

Merendeels intelligente en mooie meiden
Dagelijks nieuwe aanmeldingen
85% hoog opgeleid
Gericht op serieus contact
Gratis en anoniem aanmelden

Minpunten

Opleiding is belangrijk
Beperkte mogelijkheden zonder lidmaatschap

Kenmerken datingsite EliteMeetsBeauty

30-60 jaar
Serieuze relatie
Hoger opgeleiden
vanaf €19,99 per maand
90.000+

Over datingsite EliteMeetsBeauty

Een nieuwe populaire datingsite speciaal gericht voor hoger opgeleiden is Elite Meets Beauty. Sinds 2021 actief en een echte top in dit segment speciaal gericht op succesvolle en hooggeschoolde mensen en niet te vergeten de schoonheden.

Het motto gaat verder dan standaard, de echte 'elite' zoals de naam al zegt. Van spannende avonturen tot aan serieuze relaties en vriendschappen EliteMeetsBeauty heeft het allemaal.

Het onderscheidende van EliteMeetsBeauty is de focus op crème de la crème. Meer dan 85% van de leden is hoog opgeleid. Het gaat verder dan alleen maar vinden van een romantische liefde. Ontdek de wereld, sluit vriendschappen voor het leven en ontmoet nieuwe mensen voor meer dan alleen daten. Kortom meer dan alleen een datingsite.

EliteMeetsBeauty is relatief jong en internationaal actief.

Doelgroep

Elite Meets Beauty richt zich op om de elite mensen bij elkaar te brengen. Het is de marktleider in dit niche segment. Voor succesvolle mensen die een knappe partner zoeken. Het opleidingsniveau begint vanaf HBO+. De leeftijdscategorie zit daarom meestal vanaf de 30 jaar en hoger. De verhouding mannen en vrouwen is dat er net iets meer mannen actief zijn dan vrouwen. Sugar daddies en soortgelijke intenties zijn niet welkom.

 

Geverifieerde profielen

Echte profielen staan hoog in het vaandel. Er worden geen nepaccounts getolereerd. Er wordt gecontroleerd of de leden ook echte elite mensen zijn. Dit wordt gedaan door onder andere nieuwe profielen te vergelijken met referentie-informatie die de gebruiker zelf verstrekt.

Mocht er een profiel onder de aandacht komen zal deze direct worden verbannen inclusief het IP waarmee ze inloggen. Echte mensen maken connecties met echte andere mensen zonder enige vorm van 'geregelde relaties'.

Functionaliteiten

Elite Dating begint door je gratis aan te melden bij deze datingsite. Met een gratis account kun je kennis maken met de werking van de site. Je kunt je profiel compleet maken, de zoekfunctie gebruiken en andere leden bekijken en alvast toevoegen aan je favorieten om later op te reageren.

Wil je in contact komen dan heb je een premium account nodig. Een premium account biedt ook meteen meer mogelijkheden zoals geavanceerde zoekfilters, het versturen van berichten en virtuele kado's, maar ook kunnen zien wie jou profiel heeft bezocht.

Er zijn ook meer privacyinstellingen mogelijk. Zo kun je je online satus verbergen of wanneer je voor het laatst ingelogd bent niet laten zien aan anderen. Kortom een hoop voordelen.

Met het matchingsysteem is het mogelijk om mee te doen om gematcht te worden. De zoekfunctie is erg uitgebreid en je kunt wereldwijd zoeken. Je kunt zelfs berichten en profielen liken.

Een datingsite volop uitgebreide functionaliteiten speciaal voor de elite mensen. Een datingsite met klasse.

Hoogopgeleid daten

Een hoge opleiding wordt geassocieerd met het behoren tot de Elite. Het maakt je wie je bent en waar je je mee bezig houdt. Bij EliteMeetsBeauty heeft meer dan 85% van de leden genoten van een hogere opleiding. Zo kunnen mooie mannen en vrouwen op een elite manier in contact met elkaar komen. Serieuze leden die voor elkaar gemaakt zijn om op niveau met elkaar te praten. Waarom verlagen? Date op hoog niveau, date elite!

 

EliteMeetsBeauty App

De eenvoudigste manier om de Elite-partner van je dromen te ontmoeten, is door de EliteMeetsBeauty-app gratis te downloaden. Deze is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Je kunt nu nog makkelijk met verfijnde singles rondhangen zonder fictieve profielen. De app werkt hetzelfde als de website.

Tarieven datingsite EliteMeetsBeauty

Om in contact te komen is een lidmaatschap noodzakelijk. Met een gratis account kun je geen contact leggen. De prijzen van een lidmaatschap veranderen regelmatig en soms zijn er ook acties. Er wordt gewerkt met een abonnementsvorm en hoe langer de duur van het abonnement hoe goedkoper het tarief per maand. Prijzen beginnen vanaf €19,99 per maand. Betalen gaat veilig en eenvoudig met de bekende betaalmethodes.

 

Klantenservice

Doordat EliteMeetsBeauty internationaal actief is heeft het 24/7 klantenservice. Je kunt vragen altijd direct stellen en ook het melden van frauduleuze profielen, waarna er direct actie wordt ondernomen. Helaas is de telefonische helpdesk nog niet in de Nederlandse taal beschikbaar en wordt er Engels gecommuniceerd.

 

Ben jij er klaar voor om naar de plek te gaan waar beauty's hun droomprins vinden en de elite mannen hun ware liefde ontmoeten? Ga naar de datingsite EliteMeetsBeauty voor Elite Dating en het opbouwen van een serieuze relatie.