Parship

Parship is een datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, dating voor hoger opgeleiden. De populairste datingsite van Nederland in deze datingcategorie.

Pluspunten

Speciaal gericht op hoger opgeleiden
Uitgebreide gedetailleerde profielen
Match op basis van wetenschappelijke tests
Geavanceerde (zoek)filters
Gratis App

Minpunten

Lang registratieproces
Geen controle op foto's
Aan de prijzige kant

Kenmerken datingsite Parship

30-55 jaar
Serieuze relatie
Gratis aanmelden
vanaf €24,90 per maand
325.000+

Over datingsite Parship

Parship is in Nederland de grootste datingsite binnen de categorie hoge opgeleiden en bestaat al sinds 2003. Hoger opgeleiden singles zijn hier op zoek naar een serieuze relatie. De datingsite onderscheidt zich met haar eigen unieke matchingsmethode en persoonlijkheidstest voor de beste match. Over het algemeen vind je hier hoge opgeleiden boven de 30 tot 55 jaar oud op zoek naar een langdurige serieuze relatie.

 

Doelgroep

De doelgroep is voornamelijk hoger opgeleiden singles op zoek naar een serieuze date. Vaak zoeken ze ook naar een soortgelijke opleidingsniveau. Ook zijn singles van andere niveaus welkom. Vanwege de prijs zitten hier veelal hoger opgeleiden met een bovengemiddeld inkomen.

Hoe werkt Parship?

Het begint met een eenvoudige registratie waarbij je je e-mail, gebruikersnaam en wachtwoord instelt. Daarna komt de 'lange' persoonlijkheidstest. Deze test is bedoeld om jou te matchen op basis van 'partnerpersoonlijkheid', het Parship-principe. Speciale dingen hoef je hiervoor niet te weten alleen wat je gewoontes en voorkeuren zijn.

Het matchen werkt met een puntenaantal. Hoe hoger de punten liggen hoe beter de match. Uiteraard ben je ook vrij om nog je eigen profieltekst te plaatsen voor een nog persoonlijker tintje.

Het aanmaken van een profiel kost aardig wat tijd, omdat je ook een persoonlijkheidstest dient in te vullen welke uit ongeveer 75 vragen bestaat. Hier ben je dus wel even mee bezig. Voor het beste resultaat dien je deze naar waarheid in te vullen. Er is hierbij geen goed of fout antwoord.

Aan de hand van voorgestelde matches kun je persoonlijke berichten sturen. Parship let heel goed op kwaliteit doordat je niet teveel kunt kopiëren en plakken van berichten, anders wordt je geblokkeerd. Hoe persoonlijker en creatiever een bericht des te meer kans op succes.

Ook heeft Parship de mogelijkheid om te video-daten met de videodatefunctie. De videodatefunctie kun je gebruiken met partnersuggesties met wie je minimaal één bericht hebt uitgewisseld. Je hebt hiervoor wel een microfoon en camera nodig.

Parship App

Voor zowel iOS als Android is er de handige Parship App. De App biedt dezelfde functionaliteiten als de website aan. Het is aan te raden om eerst te beginnen vanuit je PC of laptop vanwege het lange invullen van de persoonlijkheidstest.

 

Parship Evenementen

Regelmatig organiseert Parship ook eigen evenementen. Deze zijn alleen voor leden. Een Parship event kan bijvoorbeeld een borrel of workshop zijn waarmee je op een leuke manier in contact met elkaar kan komen.

 

Veilig daten

Parship heeft het ‘Keurmerk veilig daten’. Dit geeft aan de datingsite veilig is, transparant en een goede klantenservice heeft. Daarnaast zijn ze ook aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, waardoor je ervan kunt uitgaan dat betalingen veilig verlopen.

Kosten Parship

Het inschrijven op Parship is gratis en je kunt een aantal functionaliteiten gebruiken, maar niet in contact komen met anderen. Om in contact te komen met anderen dien je een abonnement af te sluiten, het premium lidmaatschap.

Parship werkt met abonnementen en heeft 3 abonnementen waarbij de prijs afhankelijk is van de duur van het abonnement. Hoe langer het abonnement duurt, hoe goedkoper de maandprijs.

Vanaf 6 maanden is de prijs €44,90 per maand, bij 12 maanden €39,90 per maand en bij 24 maanden €24,90 per maand. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, dan is een betaald lidmaatschap aan te raden. De prijs ten opzichte van de gemiddelde datingsite ligt aan de hogere kant. Wel is het zo dat het percentage op succes aardig hoog ligt met maar liefst 1 op de 3.

 

Bij jij bereid om een hoge prijs te betalen, dan geniet je van hoge kwaliteit met meer kans op succes bij Parship, de datingsite voor hoger opgeleiden. Andere datingsites bieden vaak een lagere toegangsprijs, maar het risico op nepaccounts is veel groter.