SeekforSugar

SeekforSugar

7.8
goed
SeekForSugar is de datingsite voor het vinden van een sugarbaby of sugardaddy.

Pluspunten

Gericht op sugardating
Gratis aanmelden
Eenvoudig zoeken
Discreet en anoniem
Regelmatig kortingsacties en winacties

Minpunten

Geen app beschikbaar

Kenmerken datingsite SeekforSugar

18-80 jaar
Sugar dating
Gratis aanmelden
vanaf €9,95 (abonnement)

Over datingsite SeekforSugar

De datingsite SeekForSugar is relatief nieuw. Het bestaat sinds 2019 en is een Nederlands gevestigd bedrijf. De datingsite richt zich op het vinden van een sugarbaby of sugardaddy voor jou suikerarrangement oftewel sugar dating.

SeekForSugar helpt jou onder jou eigen voorwaarden naar het vinden van die passende sugar date. Voor beide partijen zowel de sugardaddy als sugarbaby kun je hier terecht. SeekforSugar heeft als motto Enjoy, Show class en Interact.

Doelgroep

SeekForSugar is voor iedereen die aan sugardating wil doen. Ben jij een succesvolle man of vrouw, dan kun je op deze datingsite terecht als sugardaddy of sugarmommy. Ben jij iemand die er mooi uitziet en graag uitgaat met rijke (oudere) personen om verwend te worden, dan kun je hier terecht als sugarbabe.

Rijke mannen en vrouwen zijn hier op zoek naar het gezelschap van een jonge dame of man. Hun gezelschap wordt verwend met geld en cadeaus. Zo onstaat er een win-win situatie. Je zit niet meteen vast aan een relatie. Voor beide partijen ontstaat er een ideaal suikerarrangement. De inhoudt en voorwaarden kun je geheel zelf bepalen.

 

De eerste stap voor sugar daten

Simpelweg iemand vragen om jou sugar date te worden zal je niet zomaar doen. Graag wil je discretie en de ideale stap hiervoor is online dating. Met online sugardating  wordt het makkelijk gemaakt om in contact te komen voor jou sugar date. 

Er zijn tegenwoordig speciale datingsites opgezet om een sugarbaby en sugardaddy met elkaar in contact te brengen. Sugar dating wordt zo een stuk makkelijker. In Amerika is dit al erg succesvol en nu ook is erg in opkomst in Nederland. De taboe op sugardating is veranderd.

Wat is een sugarbabe en sugardaddy?

Om een beter beeld te krijgen van een sugar date is het van belang om te weten wat nu een sugarbaby is en wat een sugardaddy is.

In de meeste gevallen zijn sugarbabes jong en aantrekkelijke vrouwen die graag op date willen. Ze willen een date waarbij ze in de watten gelegd worden oftewel verwend worden. In ruil voor hun gezelschap zitten er (financiele) voorwaarden aangebonden. Zo worden ze vaak ook in hun onderhoud voorzien.

Een sugar daddy is iemand die vaak succesvol is en behoefte heeft aan speciale aandacht. Geld is hierbij geen probleem. Voor deze aandacht is hij bereid om te betalen. Dit kan gaan om avondjes uit, lekker eten, winkelen, samen reizen en meer. Degene waarmee een sugardaddy deze relatie aangaat wordt een sugarbabe genoemd.

Beide genieten hierbij van de voordelen onder bepaalde voorwaarden die samen afgesproken zijn. Seks met een sugardaddy kan hierbij ook onderdeel zijn van de voorwaarden, maar kan ook helemaal niet van toepassing zijn.
 

Aanmelden bij SeekForSugar

Het registreren bij SeekForSugar gaat eenvoudig in slechts enkele stappen. Bij het aanmeldformulier geef je je e-mailadres op, verzin je een wachtwoord, geef je een profielnaam op waarmee je zichtbaar wilt zijn, je geeft aan wat je bent bijvoorbeeld sugardaddy of sugarbabe, waar je naar op zoek bent en je geboortedatum.

Ook dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. Om je registratie te voltooien krijg je een bevestingsmail die je dient te bevestigen, waarna je kunt inloggen op de site.

 

Profiel

Heb je eenmaal een account aangemaakt dan is het verstandig om direct je profiel in te vullen om zo gematched te kunnen worden voor jou sugar date. Je profiel is vrij snel opgezet met een foto en door het invullen van enkele vragen zoals in welke soort dates heb je interesse, wat is je primaire locatie en meer is je profiel opgezet en kan het matchen beginnen.

Advies is wel om voorzichtig te zijn met je gegevens voor privacy en niet direct alles over jezelf te vertellen.

Functionaliteiten

Met een gratis account kun je de website gebruiken en testen. Niet alle functionaliteiten zijn beschikbaar met een gratis account. Wil je contact leggen en alle functionaliteiten gebruiken dan is een betaald lidmaatschap nodig.

Met een betaald lidmaatschap kun je de volledige profielgegevens bekijken, berichten versturen, vriendschapsverzoek sturen en live chatten.

 

Zoeken en Matchen

SeekForSugar heeft helaas geen automatische matchingsysteem, maar wel een eenvoudige zoekfunctie waar je op basis van filters kan zoeken.

Als je eenmaal gezocht hebt is een simpel klik om het profiel te bekijken. Je kunt vervolgens actie ondernemen door een vriendschapsverzoek te sturen of een berichtje. Het eerste contact is nu gelegd.

 

Discreet en Anoniem

Bij SeekForSugar kun je veilig en anoniem een sugardate vinden. In plaats van je echte naam te gebruiken kun je hiervoor een profielnaam opgeven. 

Je hebt de mogelijkheid om profielfoto wazig te laten tonen om zo niet herkend te worden. Pas als je vrienden met elkaar bent zal jou profielfoto niet wazig worden getoond aan de ander die jou leuk vindt. Je bepaalt zelf welke informatie je wel en niet deelt.

De datingsite maakt gebruik van een beveiligde verbinding zodat je weet dat de gegevens versleuteld zijn en veilig.

Tarieven

De kosten bij datingsite SeekForSugar liggen grotendeels bij de sugardaddy's. Voor sugarbaby's wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Als sugarbaby heb je voor een lidmaatschap 2 mogelijkheden. De 'Dames Lifetime Gold' memberschip voor eenmalig €19,95 of de 1 maand 'Gold Membership' voor €9,95.

Het daten voor een sugardaddy (of sugarmommy) kan pas beginnen als je een betaald lidmaatschap hebt wat het 'Gold membership' wordt genoemd. Er worden 3 abonnementsvormen aangeboden. Hoe langer de duur van het abonement hoe goedkoper je uiteindelijk per maand uit bent. De normale tarieven zijn:
1 maand voor €39,95
2 maanden voor €69,95 (meest gekozen)
3 maanden voor €99,95
6 maanden voor €159,95
12 maanden voor €299
Unlimited voor €699 (loopt nooit af)

Dit zijn de tarieven zonder eventuele acties/korting. 

Goed om te weten is dat een abonnement niet automatisch verlengd wordt. Je krijgt wel een notificatie wanneer je abonnement bijna afloopt. Betaling kan eenvoudig met de meest bekende betaalmethoden zoals iDeal.

 

Klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of wil je feedback geven aan SeekForSugar? Je kunt hiervoor eenvoudig contact opnemen met de klantenservice. Deze per mail te bereiken op [email protected] of je kan op de site het contactformulier invullen. 

Doordat het een Nederlands bedrijf is (MH Media Online) krijg je ook antwoord in het Nederlands wat bij sommige datingsites nog wel eens niet het geval is. Ze bieden momenteel helaas geen telefonisch support.