BDSM Vernedering

Ben jij er dol op om vernederd te worden of wil je graag de ander vernederen voor puur genot? Hier zijn vrouwen opzoek naar hun fetisj SM vernedering.

Andere populaire BDSM voorkeuren Meesteres Slavin Spanking Bondage

Vernedering in BDSM

Vernedering binnen BDSM speelt een belangrijke rol. Het is voor vele liefhebbers een ontzettende kik als het goed uitgevoerd wordt. Het is een moeilijke tak om op de juiste manier uit te oefenen. Er zijn meerdere technieken en methodes om iemand te vernederen tijdens het SM spel. Zo kan je iemand bespottelijk maken, de menselijke waardigheid wegnemen, overpoweren en meer.

Voor de één is het een fetisj en voor de ander is het vernederings-spel een echte kink. Het is allemaal een vorm van BDSM. Wat voor de één als vernedering wordt beschouwd of ziet kan voor de ander totaal niet vernederend zijn. Dit maakt het erg uitgebreid en moeilijk om vernedering op de juiste manier toe te passen. Krijg jij ook een kik als je wordt vernederd of iemand vernederd? Vind hier andere liefhebbers van BDSM vernedering.

BDSM Vernedering

Soorten vernedering

Er zijn verschillende types van vernedering. De veel gebruikte types zijn seksueel, verbaal, degradatie en fysiek.

Bij seksuele vernedering kun je denken aan geforceerde masturbatie, penetratie en orgasmes.

Verbale vernedering gaat om het verkleinen van iemand door deze bijvoorbeeld uit te schelden of te beschuldigen. Ook de ander persoon dingen laten zeggen die ze anders nooit zouden doen.

Bij vernedering door degradatie kun je denken aan dat de ander de toilet met hun mond moet schoon likken.

Bij fysieke vernedering gaat om de ander bepaalde taken te laten doen waar deze zich voor schaamt of in verlegenheid wordt gebracht. Dit kan van slaan tot aan schande door het dragen van bepaalde of geen kleding.

 

Geniet jij er ook van om vernederd te worden of wil je graag de ander vernederen? Hier zijn dames die houden van BDSM vernedering op zoek.