Erotische massage

Toe aan een ontspannende erotische massage? Bekijk hier het aanbod van erotische massage advertenties.

Erotische Massages

Ben jij toe aan een erotische massage? Genot en ontspanning dat is een erotische massage. Heerlijk genieten van die stoute handen die jou hardhandig aanpakken. Laat jou hele lichaam genieten van die liefdevolle aanrakingen. Ervaar dat je seksuele energie een bron is voor nieuwe vitaliteit en rust. Koester het warme gevoel en verlang naar meer.

Bekijk alle advertenties

 

Wat kun je verwachten van een erotische massage?

Wat kun je verwachten van een erotische massage?

Het doel van een erotische massage is om seksueel verlangen op te wekken met behulp van speciale massagetechnieken. Je kan hierbij rustig en relaxed worden, maar ook opgewonden. Vaak wordt er begonnen met een standaard massage die verder uitgewerkt wordt naar de erogene zones. Bij de mannen zijn dit de geslachtsorganen. Bij de vrouwen zijn dit de borsten en de schaamstreek. In de Kamasutra wordt een erotische massage veel gebruikt. Masseren is niet alleen handwerk.

Een erotische massage kan ook met het lichaam gedaan worden. Het lijkt misschien wel moeilijk voor te stellen. Het volledige lichaam wordt gebruikt om te masseren in plaats van alleen de handen te gebruiken. Dit wordt body-to-body massage genoemd.

Het doel blijft hetzelfde. Met ontbloot lichaam zal de masseuse jouw lichaam volledig masseren van top tot teen. Borsten en billen worden hierbij goed gebruikt. Het is een intense en unieke ervaring wat ook zorgt voor de nodige erotische stimulatie en opwinding.

Direct aanmelden

Erotische massage

Het proces

Bij elk massagesalon verloopt het proces voor een erotische massage ongeveer hetzelfde. Eerst word je verwelkomd door de gastvrouw en mag jij een keuze maken door wie jij je graag wilt laten masseren. Wellicht heb je vooraf al een afspraak geboekt met jouw masseuse, dan hoef je niet meer te kiezen. Op een discrete manier zal ze ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt.

Zo heb je bijvoorbeeld kalmerende muziek en is het licht in de juiste sfeer. Ben je eenmaal in de stemming, dan zal de massage beginnen en mag je met je buik naar beneden liggen op de massagetafel.

 

Wat is een happy end?

Happy end is een veel voorkomend term in de massagewereld en heeft een directe connectie met erotiek. Een massage met happy end houdt in dat de ontvanger van de massage naar een hoogtepunt wordt gebracht en klaarkomt. Een erotische massage wil nog niet zeggen dat je een happy end hebt, wel kan deze vraag gesteld worden. Houdt rekening bij extra kosten voor een massage met happy end.

Bekijk profielen met happy end

body 2 body

Sensuele massage

Een sensuele massage heeft als doel seksuele gevoelens op te wekken of te versterken. Er zijn verschillende vormen van sensuele massages zoals een Tantra massage of een body to body massage (ook wel b2b massage genoemd). Bij bijna alle massages wordt massageolie gebruikt, zodat je de huid en spieren kunt masseren zonder stroefheid of huidirritatie.

Daarnaast zorgt het ook voor een sensuele geur, waarbij elk soort geur een eigen werking heeft. De juiste geur bij de juiste massage vergroot de ontspanning en maakt het masseren aangenamer met een betere ervaring.

Intieme massage

Body 2 Body massage

Dit is een vorm van een intieme massage waarbij het hele lichaam wordt gebruikt om te masseren. Als een vrouw een man masseert gebruikt ze bijvoorbeeld daarbij ook haar borsten om daarbij over je hele lichaam heen te gaan. Bij een body to body massage wordt het hele blote lichaam gebruikt van top tot teen. Het is een unieke ervaring om lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Kortom een heerlijk erotische massage wat je tot hogere sferen zal brengen.

 

Thaise massage

Thaise massages zijn populair geworden in Europa dankzij hun genezende effecten. De massage biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van relaxen, ontspannen en vooral genieten. Het is een liefdevolle massage, die met respect wordt toegepast voor het lichaam, de geest en de ziel van de klant.

Thaise massage is een combinatie van verschillende technieken die samenwerken om pijn, storingen en ongemak te verlichten. De massage technieken bestaan uit acupressuur, stretching en de traditionele Thaise massage drukpunten.

Gratis aanmelden

erotische massage advertenties

Het doel van Thaise massage is om het eigen herstellend vermogen te versterken, maar ook om rust, ontspanning en innerlijke verlichting te bewerkstelligen. Het werkt bijzonder goed tegen spanningen, zenuwpijn, stijfheid en andere chronische lichamelijke klachten.

Thaise massage heeft ook een erotische component. Het gebruik van massage-oliën en subtiele aanrakingen kunnen er voor zorgen dat je je meer bewust wordt van je lichaam.

Ook kun je je lichamelijke niveaus verhogen en ontspannen en meer plezier hebben tijdens de massage. Een erotische Thaise massage is tegenwoordig over de hele wereld verkrijgbaar en een echte verwennerij voor iedereen.

Of je nou naar een massage salon gaat of dat je een massage thuis krijgt, het resultaat is hetzelfde: je voelt je volledig ontspannen en energiek.

Thaise Massage

Erotische massage advertenties

Vind jij het niet erg om een erotische massage te krijgen van een meid? Deze dames staan te popelen voor het aanbieden van een erotische massage. Ze steken graag hun handen uit de mouwen. De band die je krijgt met zo'n massage is niet te beschrijven.

Als voorspel een erotische massage is ideaal om je te brengen naar een nieuw hoogtepunt. Dames zijn in voor zowel een heerlijk erotische massage aan huis, op locatie en ook in combinatie met privé ontvangst.

Klaar voor een intieme erotische massage? Bekijk hier advertenties op het gebied van eromassages. Ga je langs bij een erotische massagesalon? Spreek dan altijd van tevoren af over de massage inhoud en het moment.

Gratis account aanmaken