Erotische Massage

Toe aan een ontspannende erotische massage? Bekijk hier het aanbod van erotische massage advertenties.
Page
Set Descending Direction
View as Grid List
per pagina
Page
Set Descending Direction
View as Grid List
per pagina

Erotische Massages

Ben jij toe aan een erotische massage? Genot en ontspanning dat is een erotische massage. Heerlijk genieten van die stoute handen die jou hardhandig aanpakken. Laat jou hele lichaam genieten van die liefdevolle aanrakingen. Ervaar dat je seksuele energie een bron is voor nieuwe vitaliteit en rust. Koester het warme gevoel en verlang naar meer.

Sensuele massage

Een sensuele massage heeft als doel seksuele gevoelens op te wekken of te versterken. Er zijn verschillende vormen van sensuele massages zoals een Tantra massage of een body to body massage (ook wel b2b massage genoemd). Bij bijna alle massages wordt massageolie gebruikt, zodat je de huid en spieren kunt masseren zonder stroefheid of huidirritatie. Daarnaast zorgt het ook voor een sensuele geur, waarbij elk soort geur en eigen werking heeft. De juiste geur bij de juiste massage vergroot de ontspanning en maakt het masseren aangenamer met een betere ervaring.

Body 2 Body massage

Dit is een vorm van een intieme massage waarbij het hele lichaam wordt gebruikt om te masseren. Als een vrouw een man masseert gebruikt ze bijvoorbeeld daarbij ook haar borsten om daarbij over je hele lichaam heen te gaan. Bij een body to body massage wordt het hele blote lichaam gebruikt van top tot teen. Het is een unieke ervaring om lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Kortom een heerlijk erotische massage wat je tot hogere sferen zal brengen.

Klaar voor een intieme erotische massage? Bekijk hier advertenties op het gebied van eromassages.