Fuckbuddy

Op zoek naar een fuckbuddy? Vind hier een fuckbuddy voor meer seksuele ervaring, sex zonder verplichtingen.

Wat is een fuckbuddy?

Een fuckbuddy is voor de meeste een relatie waarbij het puur alleen om de seks draait. Er is niks serieus en er spelen vooral geen gevoelens. Het gaat puur om de sex met elkaar. Liefde is dus helemaal niet van toepassing. Je bent letterlijk fuckbuddies zoals de naam 'fuck' al zegt oftewel sexvriendjes. Het is een ideale manier om sexuele ervaring op te doen.


Fuckbuddy en lekkere seks

Een fuckbuddy is iemand waarmee je een seksrelatie hebt. Als je ook nog eens vrienden bent met elkaar dan heet het 'friends with benefits' (FWB). Bij een fuckbuddy ken je elkaar niet. Je hebt een vaste sekspartner, jouw fuckbuddy. Het voordeel is dat je niet telkens op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe sekspartner.

Een fuckbuddy is de ideale uitkomst als je geen relatie wilt maar wel de seks. Zo zijn er vele voordelen voor het hebben van een fuckbuddy. Je hebt geen gezeur, geen verplichtingen en ook geen jaloerse partner. Voor beide is dit ideaal als je hiernaar op zoek bent. Houdt er rekening mee dat er geen regels zijn zoals exclusiviteit, maar in de meeste gevallen is er sprake van één fuckbuddy. Vrijen wanneer jullie beiden zin hebben.


Hoe krijg je een fuckbuddy?

Een fuckbuddy komt meestal tot stand nadat er al een keer seks heeft plaats gevonden in de vorm van bijvoorbeeld een one night stand. Bij de eerste ontmoeting ging het puur en alleen om seksuele intimiteit. Dit is ook de ideale situatie om over te stappen naar elkaars fuckbuddies.

Een andere manier is om je relatie niet duidelijk te definiëren. Je behandelt je date als een 'normale' date, maar geeft duidelijk aan dat je niet klaar bent voor een relatie. Ondertussen spreek je wel  met elkaar af en heb je gewoon seks. Vanaf het begin heb je al aangegeven om je niet te binden. Het nadeel is wel dat er op een gegeven moment vaak gevoelens bij komen kijken. Vandaar dat fuckbuddies vaak een korte periode elkaars fuckbuddy zijn.

Een fuckbuddy kun je tegenwoordig online makkelijk vinden. Er zijn hiervoor diverse dating sites die zich puur richten op seksueel contact. Geen gedoe, maar puur de lusten. Een spannend sexmaatje waar je jou fantasie mee kunt laten uitkomen.


Tips met een fuckbuddy

Met het hebben van een fuckbuddy hebben we hier een aantal handige tips. De belangrijkste is om voldoende afstand te houden. Dit wil zeggen deel niks met elkaar over je 'normale' leven. Het advies is ook om met elkaar niet vaker dan één keer in de week af te spreken. Dit schept namelijk verwachtingen en vooral vrouwen kunnen hierdoor gevoelens ontwikkelen. Wees hier dus voorzichtig mee.

Houdt het contact minimaal. Ga dus niet elkaar constant berichten sturen. Ieder heeft zijn eigen leven en houdt dit ook gescheiden. Dus geen onnodige smalltalk. Het draait tenslotte alleen om de seks. Heb alleen contact om met elkaar af te spreken, waar en wanneer. Krijg je geen reactie ga dan niet meer berichten sturen. Wees geduldig en als het moment daar is hoor je het snel genoeg.

Om elkaars fuckbuddy te blijven is goede seks belangrijk. Het is niet alleen maar nemen en de aandacht op jezelf richten, maar ook de ander verwennen. Vooral belangrijk om je fuck buddy te behouden. Houdt dus rekening met elkaars sexuele behoeften. Doe je dit niet dan kan het zijn dat je straks zonder fuckbuddy zit en is het uit met de pret.

Spreek je intenties direct uit. Meldt meteen na de eerste keer dat het je leuk en lekker lijkt om vaker af te spreken als de ander daar ook interesse in heeft. Je merkt snel genoeg of de ander er zo ook voor open staat.

Wees discreet. Dat je een seksbuddy hebt hoeft niemand te weten. Verwacht vooral geen romantiek. Uit vooral geen romantische bedoelingen. Gaat het verder dan alleen seks? Stop er dan mee. De stap naar een relatie en gevoelens zijn dan dichterbij dan je denkt. Beter om direct te stoppen voordat het uit de hand loopt.

Slaap niet met of bij elkaar. Het klinkt verleidelijk om bij elkaar te blijven slapen na een lekker stoeipartij, lekker warm en vertrouwd. Een gezamenlijke nacht zorgt er juist voor dat er een sociale binding wordt gecreëerd. Gevoelens nemen het dan over en het ‘liefdeshormoon’ komt hierbij vrij. Om de seksbuddy verstandhouding te blijven behouden skip je het slapen met elkaar.

Ook met een fuckbuddy is het advies om altijd veilig seks te hebben. Je zou niet willen dat je straks met een kleine koter zit of een ongewenste geslachtsziekte hebt. Doe het veilig.


Fuckbuddy advertenties

Ben je niet op zoek naar een relatie, maar wil je toch regelmatig sex beleven? Zoek dan een fuckbuddy. Kom gratis in contact met dames die hier een fuckbuddy gezocht advertentie hebben geplaatst. Ze hebben zin om regelmatig te neuken en hebben helaas geen sexvriendje. Een vaste sexvriendje vinden ze ideaal. Heb je gewoon zin in een fuckbuddy, maar kun je ze niet vinden? Je hoeft niet meer te zoeken en kunt simpelweg hier jou nieuwe sexmaatje vinden. Doe je het de eerste keer goed, dan zijn jullie wellicht de volgende keer elkaars vaste seksbuddy.