Fuckbuddy

Op zoek naar een fuckbuddy? Vind hier een fuckbuddy voor meer seksuele ervaring, sex zonder verplichtingen.

Wat is een fuckbuddy?

Een fuckbuddy is voor de meeste een relatie waarbij het puur alleen om de seks draait. Er is niks serieus en er spelen vooral geen gevoelens. Het gaat puur om de sex met elkaar. Liefde is dus helemaal niet van toepassing. Je bent letterlijk fuckbuddies zoals de naam 'fuck' al zegt oftewel sexvriendjes. Het is een ideale manier om sexuele ervaring op te doen.

Vooral mannen houden wel van een seksmaatje en vinden het fijn dat wanneer ze zin hebben in seks ze met iemand kunnen afspraken, hun seksmaatje. Welke man houdt er nu niet van seks.

Fuckbuddy en lekkere seks

Een fuckbuddy is iemand waarmee je een seksrelatie hebt. Als je ook nog eens vrienden bent met elkaar dan heet het 'friends with benefits' (FWB). Bij een fuckbuddy ken je elkaar niet. Je hebt een vaste sekspartner, jouw fuckbuddy. Het voordeel is dat je niet telkens op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe sekspartner.

Een fuckbuddy is de ideale uitkomst als je geen relatie wilt maar wel de seks. Zo zijn er vele voordelen voor het hebben van een fuckbuddy. Je hebt geen gezeur, geen verplichtingen en ook geen jaloerse partner. Voor beide is dit ideaal als je hiernaar op zoek bent.

Houdt er rekening mee dat er geen regels zijn zoals exclusiviteit, maar in de meeste gevallen is er sprake van één fuckbuddy. Vrijen wanneer jullie beiden zin hebben.

Gratis aanmelden

Sex met fuckbuddy

Hoe krijg je een fuckbuddy?

Een fuckbuddy komt meestal tot stand nadat er al een keer seks heeft plaats gevonden in de vorm van bijvoorbeeld een one night stand. Bij de eerste ontmoeting ging het puur en alleen om seksuele intimiteit. Dit is ook de ideale situatie om over te stappen naar elkaars fuckbuddies.

Een andere manier is om je relatie niet duidelijk te definiëren. Je behandelt je date als een 'normale' date, maar geeft duidelijk aan dat je niet klaar bent voor een relatie. Ondertussen spreek je wel  met elkaar af en heb je gewoon seks. Vanaf het begin heb je al aangegeven om je niet te binden. Het nadeel is wel dat er op een gegeven moment vaak gevoelens bij komen kijken. Vandaar dat fuckbuddies vaak een korte periode elkaars fuckbuddy zijn.

Een fuckbuddy kun je tegenwoordig online makkelijk vinden. Er zijn hiervoor diverse dating sites die zich puur richten op seksueel contact. Geen gedoe, maar puur de lusten. Een spannend sexmaatje waar je jou fantasie mee kunt laten uitkomen.

Manieren om je seksmaatje te vinden

Voor velen is een fuckbuddy in de praktijk moeilijk te krijgen. Er wordt gezocht op de verkeerde plek en de manier van benadering is ook vaak verkeerd. Om het makkelijk te maken zijn er niet voor niets speciale datingsites en apps om een seksmaatje te vinden. Hier zijn ze specifiek naar op zoek en ben je dus niet aan het verkeerde adres.

Daarnaast kun je je eigen netwerk inschakelen, je vrienden en kennissen om iemand te vinden die net als jou is. Ze kunnen jou dan in contact brengen met die persoon. Uiteraard dien je niet in je eigen netwerk te zeggen dat je iemand zoekt om jou seksmaatje te zijn. Je wilt tenslotte niet je kans bederven en wanhopig overkomen.

Als het eenmaal aangekomen is tot een ontmoeting moet je het zeker niet van de daken schreeuwen en erom vragen. Sterker nog begin niet met het onderwerp seks. Doe het veilig en respectvol.

Voor veel mensen is het vinden van een fuckbuddy een droom. Je geniet hierbij van het beste van beide kanten. Geen emotie en wel de lusten, welke man wilt dat nu niet?

Een vaste fuckbuddy

Je denkt dat een vaste fuckbuddy ideaal is? Voor een korte periode zeker, maar voor een langere periode niet. Lekker neuken met je nieuwe neukmaatje. Het vinden van een fuckbuddy is niet de enige manier om te genieten van seks. Er zijn genoeg andere manieren om seksueel te verkennen. Zo heb je een open relatie, casual dating, friends voor benefits en andere mogelijkheden. Ben jij er klaar voor om te verkennen wat qua intimiteit bij jou past?

Nu voor een sekspartner aanmelden

Seksbuddy

Tips met een fuckbuddy

Met het hebben van een fuckbuddy hebben we hier een aantal handige tips. De belangrijkste is om voldoende afstand te houden. Dit wil zeggen deel niks met elkaar over je 'normale' leven. Het advies is ook om met elkaar niet vaker dan één keer in de week af te spreken. Dit schept namelijk verwachtingen en vooral vrouwen kunnen hierdoor gevoelens ontwikkelen. Wees hier dus voorzichtig mee.

Houdt het contact minimaal. Ga dus niet elkaar constant berichten sturen. Ieder heeft zijn eigen leven en houdt dit ook gescheiden. Dus geen onnodige smalltalk. Het draait tenslotte alleen om de seks. Heb alleen contact om met elkaar af te spreken, waar en wanneer. Krijg je geen reactie ga dan niet meer berichten sturen. Wees geduldig en als het moment daar is hoor je het snel genoeg.

Sex met een fuckbuddy

Om elkaars fuckbuddy te blijven is goede seks belangrijk. Het is niet alleen maar nemen en de aandacht op jezelf richten, maar ook de ander verwennen. Vooral belangrijk om je fuck buddy te behouden. Houdt dus rekening met elkaars sexuele behoeften. Doe je dit niet dan kan het zijn dat je straks zonder fuckbuddy zit en is het uit met de pret.

Spreek je intenties direct uit. Meldt meteen na de eerste keer dat het je leuk en lekker lijkt om vaker af te spreken als de ander daar ook interesse in heeft. Je merkt snel genoeg of de ander er zo ook voor open staat.

Wees discreet. Dat je een seksbuddy hebt hoeft niemand te weten. Verwacht vooral geen romantiek. Uit vooral geen romantische bedoelingen. Gaat het verder dan alleen seks? Stop er dan mee. De stap naar een relatie en gevoelens zijn dan dichterbij dan je denkt. Beter om direct te stoppen voordat het uit de hand loopt.

Gratis aanmelden

Fuckbuddy en slapen met elkaar

Slapen met elkaar

Slaap niet met of bij elkaar. Het klinkt verleidelijk om bij elkaar te blijven slapen na een lekker stoeipartij, lekker warm en vertrouwd. Een gezamenlijke nacht zorgt er juist voor dat er een sociale binding wordt gecreëerd. Gevoelens nemen het dan over en het ‘liefdeshormoon’ komt hierbij vrij. Om de seksbuddy verstandhouding te blijven behouden skip je het slapen met elkaar.

Ook met een fuckbuddy is het advies om altijd veilig seks te hebben. Je zou niet willen dat je straks met een kleine koter zit of een ongewenste geslachtsziekte hebt. Doe het veilig.

Waarom moet je goed zijn in bed?

Het is erg belangrijk om goed te zijn in bent, want als een vrouw je na een slechte one night stand niet meer wilt zien zal je geen seksmaatje kunnen krijgen.

Voor een vrouw moet het namelijk ook spannend en opwindend zijn. Niet alleen de man komt hierbij aan zijn trekken. Zorg er dus voor dat je niet hetzelfde bent als alle anderen mannen en ook niet te vroeg klaar komt.

Neem vooral de tijd om haar te verwennen en zorg dat je het zelf langer dan een paar minuten kan volhouden. Als het voor haar fijn is zal ze ook makkelijker vaker met je het bed in willen duiken dan dat je er niks van bakt. Als jij niet speciaal genoeg bent in bed, heeft ze ook geen reden om jou als scharrel te willen. Geef genoeg tijd aan het voorspel om haar op te winden en laat haar als eerste klaarkomen. Verdiep je erin wat een vrouw lekker vindt om zo nog beter te worden in bed.

Fuckbuddy advertenties

Ben je niet op zoek naar een relatie, maar wil je toch regelmatig sex beleven? Zoek dan een fuckbuddy. Kom gratis in contact met dames die hier een fuckbuddy gezocht advertentie hebben geplaatst. Ze hebben zin om regelmatig te neuken en hebben helaas geen sexvriendje. Een vaste sexvriendje vinden ze ideaal. Heb je gewoon zin in een fuckbuddy, maar kun je ze niet vinden? Je hoeft niet meer te zoeken en kunt simpelweg hier jou nieuwe sexmaatje vinden. Doe je het de eerste keer goed, dan zijn jullie wellicht de volgende keer elkaars vaste seksbuddy.
 

Alle advertenties bekijken