Hoe krijg ik weer net zo veel aandacht als haar telefoon?

Aan het werk gaan in bed betekent tegenwoordig vaker het beantwoorden van je e-mails dan een lekker potje sexen. Smartphones mogen dan geweldig zijn voor je carrière, voor ons privéleven zijn ze uitermate slecht. Uit onderzoek van Ofcom is gebleken dat 81% van de mensen die een smartphone hebben, deze altijd bij zich heeft. Hoogste tijd dat je door leuker zaken dan je werkmail uit je slaap wordt gehouden. We raden je een aantal apps aan die met sextoys communiceren. Wat dacht je van de We-Vibe vibrator of de OhMiBod, die op het ritme van muziek trilt en waarmee jij je partner via wifi of bluetooth kunt verwennen.

Ik heb het helemaal gehad met die Tinder-dates

Dates zijn als afhaalmaaltijden. Of je bent het type man dat geniet van z’n vaste menu bij de pizzatent op de hoek, of je fleurt juist op van wat variatie. Volgens onderzoekers van NYE hangt dit af van je socio-sexuele register. Wie een hoog SOI heeft, voelt een egoboost na casual sex. Jij hebt waarschijnlijk een laag SOI, want dan maakt die uitdijende contactenlijst je juist somber. Bespaar jezelf (en je duimen) de stress van het swipen en houd het bij die ene partner.

Waar zitten die andere hotspots?

Eigenlijk verschillen de gevoelige plekken van mannen en vrouwen niet zoveel van elkaar. Denk bij die plekken aan de lippen, tepels, billen, binnenkant van de dijen, oren, navel en –uiteraard-genitaliën. Wanneer je haar hals kust, vergeet je dikwijls dat stukje dat net onder haar schedel zit. Als je haar daar zachtjes bijt of krabt, kan haar dat opwindende rillingen over haar rug bezorgen. En onder de gordel? Probeer net aan de binnenkant van het heupbeen die plekken aan te raken waar je haar tijdens de doggy style vasthoudt.

Hoe laat ik haar zien dat je met iets kleins grote daden kunt verrichten?

Goed nieuws: recent onderzoek door UCLA suggereert dat het niet de lengte van je penis is waar vrouwen om geven, maar de omvang. Maak je je toch zorgen? Probeer voordat je een penisvergroting overweegt eens deze speciale missionarispositie: houd haar benen in een hoek van 90 graden omhoog en duw ze tegen elkaar als je bij haar naar binnen gaat. Als zij graag bovenop wil zitten, compenseer het ‘tekort’ dan met clitorale stimulatie en een paar vlijende opmerkingen over haar looks. Hoe (goed) ze zich voelt heeft namelijk grote invloed op hoe ze jouw formaat beoordeelt.